Whippany AC Fall power fest 2017

Hej alla glada! 
 
Tänkte dra en kvick tävlingsdags-recap för alla som är intresserade och bryr sig om sånt.
Tävlade alltså i söndags, och eftersom weigh-ins var i New Jersey klockan 0700 hours sharp, steg jag upp 4:30am. Krigade mot duschstrålarna, klappade på lite smink och var ut genom dörren klockan 05:50. Succéartat. Det var nog den skönaste körturen år 2017 tror jag. Lagom trafik, bra musik, komfortabel bil (mental notering att skaffa mig en Audi nån gång i framtiden) och en fet kaffekopp to go. 
 
Klarade invägningen med bravur, landade på 82.9 eller vad det nu var (tävlar i -84kg) och började stöka in käk, byta om och värma upp. Som en side note så var Kimberly Walford huvuddomaren vid denna tävling, vilket förtjänar ett omnämnande ändå. 
 
Third attempt.
 
Squats var först ut, och min opener på 130kg/286lbs flög upp. Sen second attempt 140kg/308lbs, och jag fick två röda ljus för djupet (jag var typ parallell, inte under parallell). Fick lite panik, främst pga hur Danny tjatat mig döv om hur viktigt det är att djupet är iskick. Och jag har aldrig fegat ut att sink it under träning! Testade igen som third attempt men samma sak hände. Jag var rätt oklar i huvudet efter det och tänkte nästan bryta ihop, men sånt har man ju inte tid med under tävling så jag sopade böjen under mattan och fokuserade på bänkpress istället. Hann käka lite, krama mina kompisar och familj (♥♥♥) innan bänken.
 
 
 
Min opener här var 67,5kg/148lbs, och second attempt 72,5kg/160lbs. Sen failade jag mitt tredje attempt på 75kg, men mentalt hade jag definitivt checkat ut eftersom jag sträckte hamstring när jag pressade upp mitt andra, och ville spara på krutet till marklyften. Så det gjorde inte så mycket :D 
 
De sa även åt mig att jag måste bänka med håret uppsatt eftersom det var så långt att passaren fick tiptoe igenom det som ogräs, och jag bänkar typ aldrig med uppsatt hår lol. Prep for everything. 
 
 
Marken var drömmig, setup and lockout-faces included. 150kg/160kg/170kg (375lbs). Älskar marklyft. Efter min opener var jag helt hög på livet och bara satt och log. Fan så kul denna sporten ääääär. 
 
Totalen blev då alltså 372.5kg/821lbs, man kan väl säga att det är min första "officiella" total eftersom detta var i USAPL-federationen (vilket går under IPF). Min första tävling i mars var RPS och då totalade jag 800lbs. Min total ledde till en vinst iallafall, vilket är kul såklart även om jag var besviken över böjen. Men vet ni, nu har vi ju grejer att jobba på (; meanwhile har min bänkpress inte ändrats ett dugg lol (tog 160lbs som andra attempt i mars också och failade även där mitt tredje), så även där behövs arbete. Tror jag kommer köra en tävling kring februarisnåret, så nu har vi tid att reparera kroppen, köra lite hypertrofi- och teknikarbete innan vi äntrar nästa prep. 
 
 
Mina vännerrrrr är bäst! Hade nog stressat sönder utan Danny där som den trogne coach han är, och Charlene som kom bärande på preworkout och presenter (både ätbara och inte). ♥