That's what's up

Min förhoppning: att skriva mer här. Typ en gång i veckan. Hur svårt kan det vara? Jag pluttar litegrann när jag inser att jag skrivit typ 10 inlägg det senaste året. Helt sjukt. Hur ska jag nu minnas allt? ;p dessutom har jag märkt att när jag skriver grejer på svenska, typ mejl och sånt, känns det KONSTIGT. Nästan lite främmande. Jag gillar inte att skriva på svenska heller eftersom det är svårare att pricka rätt (därför får så många av mina vänner där hemma röstmeddelanden istället lol), men man vill ju hålla modersmålets flamma vid liv. 
 
Hence, we try to step this blog game up. Right nowwww. 
 
IDAG ska jag köra marklyft. Jag och min värdfamilj (bestående av Kristina och Lucas så vi är egentligen en petit trio av blonda huvuden) åker på en liten helgvacay imorgon. Vi ska åka nordväst några timmar, typ en timme förbi Santa Barbara från LA. Det blir säkert supermys! 
 
Annars då, så är det deload-vecka nu. Behöööövs, lemme tell ya. Min kropp är helt supersliten fortfarande. Nästa träningscykel börjar på måndag, jag vill vara redo. Jag och Danny planerar att ha ett mock meet (en tävlingsdag fast utan att tävla på riktigt, på gymmet) i juli, och sen är förhoppningen att tävla i september. Vi får se hur det blir! Det blir alltid lite svårare när man inte är medborgare i landet man vill tävla i, jag minns detta från när jag bodde i sverige också och ville tävla i bikinifitness. Men vi ska hoppas det reder upp sig med den saken! 
 
Jag och Juliana var och hikeade vid Fryman Canyon häromdagen. Har du inte hikeat, har du ens bott i LA? haha. Att hikea = motsvarigheten till att dricka glögg i Norden, typ. Ett måste.
#1 - - Anonym:

Hej! Har inget med inlägget att göra. Men tycker mej minnas att du skrev ett inlägg om kopparspiral nångång. Kan du skriva ett nytt inlägg med åsikter och tankar angående det nu en tid senare?