The year of 2016

Årsresuméer ju ett snabbt och gemytligt sätt att throwbacka åren som gått på ett enkelt sätt, det är ju bara att konstatera. Glömde bort att plöja igenom 2016 där kring årsskiftet, så nu kör jag en pikaversio av det hela.
 
JANUARI
 Firade nyår i Umeå, jobbade massor på H&M. Mycket kul i skolan, lyfte vikter på Tenton (what) och räknade macros. Hängde mycket med mina tjejerrrr som jag saknar så ♥ Körde också mycket poledance utöver gymträningen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FEBRUARI
 Praktik vid USM med de absolut finaste människorna, varvades med jobb på H&M (heja multitask-möjligheterna i Utopia), USA-preppen blev mer och mer serious och plugget till högskoleprovet var i ON-läge. 
 
 
 
 
MARS
 Knegade på, köpte min Jofama by Kenza-jacka (milstolpe i livet yo), sista praktikdagen på USM.
 
 
 
APRIL
 Jag och malin kämpade på med vår C-uppsats, vårkänslor, mycket utomhuscardio och jobb på H&M. Jag fick klart för mig att jag hade en värdfamilj i Virginia. Countdown började på riktigt. Var på en Finlandsvisit. Åkte till Amsterdam och mötte upp Saja och Genc ♥
 
 
 
 
MAJ
 Första dagarna i maj firades i Amsterdam. Sen följde mera H&M-jobb, mera C-uppsatsskrivande och mycket yoga. Var också inne i en måla-period. For ner till Stockholm över en dag för att fixa mitt visum och träffa min älsklingsamanda. Var på IVF-galan med mina besties. Hade dansuppvisning. Plötsligt kom DEN dagen, examensdagen, och härliga underbara brännbollsyran-helgen. Fetbra månad. 
 
 
 
 
JUNI
 Årets första dopp. Sista dagen på Idrottsmedicinska enheten, sista jobbdagen, sista dagen i lägenheten på Mariehem, sista gruppkramarna med klassen. Mycket småjobbigt under de första dagarna i juni, men så mycket man ändå har att vara tacksam över. Plötsligt var jag hemma i Vasa igen för några dagar, en mellanlandning innan the big takeoff. Hann träffa vänner, familj, träna litegrann och packa. Sen drog jag, den 12 juni 2016. Training school första veckan där jag träffade vänner för livet. Kom ner till Virginia, det var varmt och Charlie var där och allt var så nytt (på ett mycket bra sätt). Åkte ner till North Carolina för att träffa resten av familjen och var där i en vecka vid the beach house. Kom upp igen och vardagen skulle sakta börja ta form. 
 
 
(Jag hade ingen aning då, att staden bakom mig skulle komma att bli stället och staten och staden jag är lyckligast i världen i)
 
JULI
 Livet gnolade på, jag började hitta mig en vardag. Jag jobbade, hängde mycket med Lara, utforskade, partajade, det var varmt och underbart. Körde massa yoga och springturer.
 
 
 
 
 
AUGUSTI
 
 Jobbade, åkte till Las Vegas, och sen äntrade jag rematch-fasen vilket innebar två hektiska veckor av stress och kaos, men samtidigt var det helt underbara veckor för jag fick spendera dem med mina vänner på poolpartyn, soffhäng och bara livets goda. Jag, Emma och Lara skaffade vår tatuering. I slutet av månaden flyttade jag till New York.
 
 
 
 
SEPTEMBER
 Ändlöst förälskad i NYC, gymmet och livet. Mycket jobb (the good kind), mycket lyftas och mycket utforskande. Saknade fortfarande Virginia här ganska mycket, men byggde upp ett liv i NY som kom att bli det bästa någonsin. 
 
 
 
 
 
OKTOBER
 Samma underbara vardag fortsatte. White plains, Mount vernon barbell, new york city, queens. Bara skuttade runt överallt, jobbade, drack kaffe, lyfte, körde bil. Mina hjärtan kom och hälsade på från VA, och över halloween var jag ner till Virginia och firade med Lara och Emma. 
 
 
 
NOVEMBER
 Här kom NYC maraton, vilket jag var volontär på. Det var också på det eventet jag och Isabelle blev vänner *hjärtögon-emoji*. Mamma var på besök, jag firade min födelsedag i NYC, presidentvalet kom, Pearl var uppe och hälsade på från DC och vi drog ut i White plains med Isabelle - för första men absolut inte sista gången HAHA. Jag träffade Sherine och började officiellt sikta in mig på att tävla i styrkelyft i mars (om två veckor i skrivande stund!!). Vi 1RM-testade och ja, häromkring var jag nog den lyckligaste i världen. Jag och Petra var in till manhattan och kollade Macys thanksgiving parade, sen firade jag och Isabelle Thanksgiving med massssa mat hemma hos mig.
Det var denna månad det skiftade från att vara Virginia som var "hemma",  till New York. New York is home. 
 
 
 
 
DECEMBER
 
Jag tog mig till MVBs board (hehe), gjorde nästan dagliga resor till Shoprite för att köpa Halotop, hängde med mina gymhjärtan, med Isabelle, var ute i WP massa. Life = bueno. Julen firades i New york, och nyår firades nere i Virginia.