The last couple of weeks in Cali

Heeeeej gänget! 
 
Här spurtar tiden framåt, ska jag säga er, Jag är redan inne på nästsista veckan i LA! I helgen ska jag partaja med mina vänner, vi ska fira Julianas födelsedag. Kommer sakna dessa tjejer! Nåt som är märkligt, fantastiskt och sorgligt - allt på samma gång - med au pair lajf är att man träffar så otroligt många människor som man kommer sjukt nära, och sen vet man inte om man nånsin kommer ses igen. Men jag ska se till att besöka mina närmsta sen när jag har råd & tid i framtiden (; 
 
Träningen går framåt vad gäller böj och mark, men min bänkpress suger. Alltså, den är inte bra. Alls. Jag hashtaggar #commercialgymproblems här i tron och hoppet om att allt blir bättre bara jag kommer tillbaka till MVB och får nyttja riktiga bänkar, stänger, viktplattor och passare. Hehe. Imorgon är det tung bänk som gäller, på fredag/lördag kör jag marklyft och sen är det en veckas deload (vilket är precis som det låter; avlastning). Vidare är planen att köra sista passet på USA fitness söndagen den 11 juni, och så flyger jag tillbaka till New York på måndagsmorgonen. JAG ÄR SÅ EXALTERAD. CAPS LOCK-EXALTERAD. 
 
Vad annars har hänt då? Har mest spenderat tid och pengar på träning, hehe. Jag och Daryl åkte till Barbell brigade i fredags för att köra mark, på söndag hängde jag med Anna i Venice & Santa Monica, och igår åkte jag till Pasadena för att träna med Steve i hans gym. Sen jobbelijobb på det, såklart. 
 
 
 
 
Förresten, on a side note - fick en kommentar häromdagen gällande hur det går med min kopparspiral. Det knallar och går kan man väl säga! Har inte upplevt några större konstigheter, men funderar ändå på att ta ut den eftersom jag är paranoid (av ingen speciell orsak). Vi får se! Men, hade nog aldrig några större biverkningar. :)