New York lately

...eller ja, räknas det som "lately" om jag snabbt tänkte dra igenom highlights gällande vad som hänt sen jag flyttade tillbaka? 
 
Första helgen åkte jag med la familia upp till Hunter, en pittoresk liten stad någonstans i upstate NY, för att gästa Mountain Jam. Fan vilken rolig jobbintroduktionshelg det var. 
 
 
Vidare då, så har tiden mest spenderats med vänner över matfat. No joke. Här har ätits som om alla burgare kommer försvinna från jordens yta. Summa summarum är väl att det varit extremt omtumlande veckor, åtminstone på privatlivsplanet, men jag är extremt glad över att vara tillbaka. Det kändes precis som att komma hem, NYC:s gator känns precis lika hemtrevliga som förut och denna familj kan möjligtvis vara allt jag önskat mig. I hopp om att det fortsätter så! 
 
 
Isabelle åkte hem för nån vecka sen, en tomhet som känns men jag vet ju att hon finns i Sverige med öppna armar när jag någongång tar mig dit. Lara kommer att åka tillbaka till Tyskland om en månad vilket är helt sjukt, vad kommer mitt USA vara utan henne i det? Även om vi in fact bott i samma stat bara 3 månader av 13, är hennes samma-land-närhet ett faktum jag kommer vara utan om en månad. Galet. 
 
Vad gäller träningen så är idag inte någon vanlig dag, utan det är mock meet day! Detta innebär att jag kommer köra en tävling, fast utan medtävlande och domare. Alltså, "genrep" typ. Jag och Donovan har vårt mock meet idag, och nästa vecka ska jag börja preppa inför min riktiga tävling som äger rum i september, i New Jersey. Det är en USAPL-tävling, vilket innebär att jag var tvungen att få en skriftlig tillåtelse från finska styrkelyftsförbundets president himself (vilket jag fick, så det är ju trevligt). Har på känn att det kommer bli en mycke rolig tävlingsprep!