Springtime is coming

 
Jag lär ju vara rätt bestört om några år över det faktumet att jag skrev så lite här under au pair-tiden. Ideally, hade jag ju varit en aktiv bloggare från dag 1. Men livet vet ni, det har man levt! 
Vad jag gjort sedan sist: 
  • Hittat ett gym här i närheten, USA fitness mega center heter det formellt tror jag bestämt
  • ...även hittat ett mer "seriöst" PL-gym i downtown LA som heter Barbell Brigade (är ett rätt känt ställe i lyftarkretsar) 
  • Rest till Florida för att hänga med pappa och Anna-Lena
  • Varit på NHL-match
  • Rest till New York och bott där en vecka med mina käraste vänner 
  • Tävlat i styrkelyft (och vann) 
  • Partat i Hollywood 
  • Spenderat jobbdagarna med planetens bästa 2-åring 
 
Här i Los Angeles flyter livet på bra. Min host familj är verkligen en pärla, jag önskar att jag kunde skopa upp dem och flytta över dem till New York för truth be told, NY känns som hemma och jag saknar det och allt mitt folk där. Faktiskt har det varit lite ensamt här på den sociala fronten, jag är glad att jag kan prata med min värdmamma om livet och sånt där. Men sociala livet börjar reda upp sig nu faktiskt, heja heja! Och Cali är varmt och fint, och ni känner säkert till hur mycket jag älskar solsken. So there's that (: 
 
Idag är det söndag, jag ska åka iväg och bowla med ett au pair-gäng, och sen ska jag & Bianca åka till Santa Monica & Venice beach. En gemytlig vilodag! Hoppas kroppen återhämtat sig tillräckligt imorgon inför böjjjjjmåndag. Har hoppat på en ny training cycle nu som Danny coachar mig i, det känns asbra hittills. 
 
Nu ska jag stöpa i mig ytterligare en kaffeskvätt, plantera ett fejs på mitt fejs och sen hämtar Bianca mig. Vilken pärla. Hoppas ni har det bra där ute i världen ♥
 
 
Jag är besatt av Chopstop i Encino, det är verkligen världens sallad alltså. 
 
 
Hur fint är inte Florida? Fort lauderdale på övre bilden och Miami på nedre. Miami är sjukt fint med allt vatten och skyskrapor och båtar och palmer. 
 
 
Tävlingsdageeeen, försök vara snygg i en singlet :D Mina damer lyckas dock. Älskar dem ♥