what's been up

Alltså guiz, jag loggar in här i princip varje dag och ba "nu jävlar ska här skrivas", men kommer aldrig på nåt att skriva haha. Men nu drar vi till med ett vanligt, hederligt "previously on krooks adventures"-avsnitt.
 
 
Min första helg här i the state of New York spenderade jag dels här i krokarna Westchester (vilket är countyn jag bor i), och dels i Manhattan (behöver kanske ej förklara vidare vad det är för plejs). Ätit chefig mat, druckit billiga margaritas och åkt tåg, typ så.
 
 
Hade min första officiella jobbdag på måndag, ergo igår för de som inte hängde med på den biten, och har nyligen checkat av dag två (är slutledningsförmågan iskick kan nu då räkna ut att det dag är tisdag). Vid min svans, vad jag gillar denna familj hittills hörni. Givetvis får vi ju ge det några veckor, men hittills så är all very well!
Har även införskaffat mig medlemskap vid ett gym som är ungefär här i närheten, det är jävlar i mig värt en 15-20 minuters bilresa för det är precis vad jag önskade mig. Tänk er basement gym med massa styrkelyftare och byggare, fast fräscht, kreativt och mysigt liksom. Det kanske är himlen, vem vet.