Floating high just like a sea of golden satellites in flight

God morgon! 
(eller kanske god eftermiddag på den sidan jorden) 
 
Jag har börjat få in en riktigt mysig men relativt ickehändelserik vardag här i New York nu. Rutin gör mig bekväm och efter den omtumlande sommaren kan jag tänka mig att min kropp och själ mår bra om jag sparar äventyren till helgerna, för en tid iallafall ;) 
 
Mina vardagar går ut på att käka frulle, göra mig redo, fixa lite med kidsens tvätt och reda upp i rummen, åka till gymmet (highlight!!), komma hem och duscha, käka lurre och chilla, sen börjar jag jobba typically kring 3. Shuttlar kidsen mellan skola, hem och aktiviteter, fixar middag, läxor osv, ser till att de kommer till sängs. Älskar dem, så sköna personer! Sen är jag off för dagen och då välkomnar sängen mig med öppna armar.
 
Sååå ungefär där har ni mig just nu! Bara jag lär känna lite fler människor kan jag tänka mig att dagarna ser mer annorlunda ut, men som sagt - rehabilitering för själen :) 
 
 

I can see a hundred thousand possibilities tonight

Ytterligare en NYC-helg tillryggalagd! Denna gång inleddes fredag kväll på Manhattan med Emma, och avslutades... klockan 7 på lördag morgon när vi kom hem haha. The city that never sleeps, indeed (; 
 
 
Vad gäller övrigt helgbestyr så har jag typ inte gjort nånting alls.
Jag har slappat, gymmat, suttit på Starbucks och köpt nya skor. Har dreglat över Nike Air max 90 sedan tidernas begynnelse (eller ja, skornas levnadstid iallafall) och nu har jag äntligen ett par! De är supervackra. 
 
 

Wednesday tunes

Här sitter jag med träningsvärken sänt från himlen. AKA plenty träningsvärk. Nästan överdrivet. Ni skulle ha sett mig inatt när jag skulle smyga till toaletten och hela baksidan var hundraprocentigt stel och ovillig att provoceras till lämplig grad av icke-smärtande. Typ i sömnen vinglade/haltade jag fram genom mörkret i korridoren. Hade varit väldigt underhållande att se taget ur kontext.
 
Hursomhaver, just nu vevar jag i mig gröt på löpande band (bildligt talat) och välkomnar Dagens Första Kaffekopp. Sen ska jag städa litegrann, åka till gymmet, käka lurre och så börjar jag jobba vid 3. Det är i stort så mina jobbdagar ser ut, give or take vissa event. Som exempelvis de oförutsägbara tingen som livets första punktering på bilen som ägde rum i måndags.
 
 
 
Visa fler inlägg