It's getting colder

Alltså FAKTISKT hörni, så når kylan hit också. Föga förvånande kanske (; Men med tanke på att vi hade runt 28 grader för typ mindre än 10 dagar sen så var jag inte helt mentalt redo för kallt väder, men imorse kom första snön (som jag trodde var regn aber nicht, it was snö). Kring 10 grader och regn har vi idag. 
 
I Fairfax däremot kommer det vara kring 20 grader och soooool. Jag älskar New York som stat, och det känns som att jag snart kommer tycka den är helt oslagbar (det gör jag redan med NYC), men Virginia känns typ som "hemma" eller "där jag är ifrån". Virginia is for lovers, trots allt (det är deras slogan) (jo, den är lite konstig). Hursomheeelst, jag bänkar mig på bussen imorgon bitti, troligtvis med en näve kaffe och ett glatt humör, och sen följer tre ljuva dagar med mina vänner! Vi ska fira Halloween för fullt, är tanken. Haunted forest, DC pub crawl och utklädnad, samt icke att förglömma skräckfilmer. Yesssss.
 
Vill ni ha mer frekventa uppdateringar om livet etcetera så kan ni följa mig antingen på instagram @danikrooks, eller på Snapchat @suckstraw (username-walk of shame varje gång jag ger ut det lol)