It's getting colder

Alltså FAKTISKT hörni, så når kylan hit också. Föga förvånande kanske (; Men med tanke på att vi hade runt 28 grader för typ mindre än 10 dagar sen så var jag inte helt mentalt redo för kallt väder, men imorse kom första snön (som jag trodde var regn aber nicht, it was snö). Kring 10 grader och regn har vi idag. 
 
I Fairfax däremot kommer det vara kring 20 grader och soooool. Jag älskar New York som stat, och det känns som att jag snart kommer tycka den är helt oslagbar (det gör jag redan med NYC), men Virginia känns typ som "hemma" eller "där jag är ifrån". Virginia is for lovers, trots allt (det är deras slogan) (jo, den är lite konstig). Hursomheeelst, jag bänkar mig på bussen imorgon bitti, troligtvis med en näve kaffe och ett glatt humör, och sen följer tre ljuva dagar med mina vänner! Vi ska fira Halloween för fullt, är tanken. Haunted forest, DC pub crawl och utklädnad, samt icke att förglömma skräckfilmer. Yesssss.
 
Vill ni ha mer frekventa uppdateringar om livet etcetera så kan ni följa mig antingen på instagram @danikrooks, eller på Snapchat @suckstraw (username-walk of shame varje gång jag ger ut det lol)
 
 

The hips and haps

Hehe sååååå hur börjar man sina walk of shame-equivalent blogginlägg? Nästan en månad har gått sen sist!!! Det är nog den längsta pausen min blogg uppnått på... Men alltså kanske nånsin? Mitt framtida jag som vill köra flashbackfridays and whatnot surar förmodligen litegrann just nu. 
 
Hursomheeeelst, vad har då hänt? Jag har jobbat, jag har uppgraderat min telefon från iphone 5 till 7, jag har lyft massor på gymmet, jag har spenderat mycket tid inne i NYC. Mina bästa vänner var här uppe och hälsade på mig förra helgen vilket var helt divine. Om två veckor åker jag ner till Virginia och firar Halloween, och om tre veckor kommer mamsen hit. En frisk finsk fläkt! 
Det är typ det som händer här borta. Nedan följer ett axplock bilder:
 
 
 
 
Visa fler inlägg