Christmas and stuff

Ja, gott folk, då har julen passerat! För att summera litegrann: 
 
Antal julkänslor: 1% 
Antal julmat-intag: 0,1% (öppnade idag, julannandagen, den frysta kålrotslådan som mamma hade med sig från Finland i november) 
Antal julklappar köpta: 5.5 
Antal glögglas: 0 
Antal julgranar klädda: 1 
Julafton och juldagens väderleksrapport: 0 centimeter snö, strålande solsken och vårkänslor
Julaftons matintag: IHOP, wienerschnitzel och glass
Summa: inte den juligaste julen, men rätt så fantastisk
 
Min familj här är ju judar, så de firar Hanukkah här hemma lite halvhjärtat (de är inte stenhårt serre med det), och själva Scarsdale i sig är också ganska dominerat av judendomen, men några goa julpynt har jag allt fått betrakta! En av mina största svagheter här i livet är ju faktiskt julpynt och/eller/elikamed mysbelysning. Jag har haft en ypperlig julhelg iallafall, och firade både inne i NYC och här i Westchester. 
 
Till helgen är det ju nyårsafton och det är, för de som inte visste det, min favorit-holiday! Givetvis vill jag göra något fantastiskt och för att detta fantastiska ska ske vill jag allra helst ha min bestie Lara med mig. Detta betyder alltså att jag drar ner till Virginia över nyår! Vad som händer där får vi la se. Skulle vara dope att köpa en ny klänning eller något annat överdrivet glittrigt så man åtminstone har den biten på klart (; 
 
Måndag och julannandagen idag iallafall för att återgå till verkligheten, jag har jobbat litegrann och ska knega en smula till innan jag packar gymväskan för att dra iväg till MVB och köra böj. Träningen går för det mesta bra vilket jag är så glad och tacksam över, jag försöker träna så smart och hårt jag kan simultaneously, så att jag hålls skadefri och stark och kan nå mina mål för tävlingen i mars! Med dessa underbara damer ♥ love them! 
 
 

6 month mark

Idag är det 6 månader sen jag placerade mina fötter på amerikansk mark. Å herre vad tiden går fort, och vad det har hänt mycket. Speciellt när man tänker på att jag spenderade de första 3 månaderna i Virginia, och nu har jag bott här i New York 3 månader and counting. Jag vågar påstå att livet nog aldrig känts så bra som det gör nu (knock on wood, vill inte jinxa ett dugg) ♥ 
 
 
Visa fler inlägg