Settling down in NY

HEJ! 
 
Min sista officiella helg i VA var fantastiskt mysig, har jag nämnt att jag älskar mina vänner? Kommer sakna dem så sjukt mycket, men vi ses om några veckor igen antingen här i NY eller nere i Virginia. 
Hit kom jag i söndags, så jag har spenderat ett par dagar nu med att packa upp, utforska området i min sjukt eminenta bil (en Honda CR-V yao) och lärt känna min nya host mom och ett av mina host kids. De andra tre är iväg på camp denna vecka om jag inte nämnt det förut, så jag viger denna vecka till semester och exploring hoods. Jag bor i Scarsdale, vilket är en sorts förort till NYC kan man väl säga, ungefär 30 minuter med tåg in ti stadin. 
 
Igår var jag inne i White plains och testade ett gym (när jag äntligen fann dörröppningen, vill säga. Sjukt), och idag tror jag bestämt att jag ska pröva ett annat som är lite mer styrkelyftsinriktat. Allt jag vill ha är en ledig squat rack, tack på förhand. 
 
Jag hade tänkt åka in till Manhattan antingen idag eller imorgon, planerar att hitta ett sjukt bra kaffeställe och kanske läsa en bok i en park. Ni vet. 
 
 
 
#1 - - Anonym: