aaaaand we're back

Kan ni ens föreställa er hur livet såg ut senast jag plitade ned skrifter här? Nä, knappt jag heller. För ganska exakt ett och ett halvt år sedan skeppade jag över alla läsare till Autre, och nu när jag är tillbaka här på blogg.se är det lite spännande att scrolla igenom allt som var relevant då. För 1,5 år sedan preppade jag för fulla muggar inför min fitnessatsning och formligen andades broccolin, matvågar och svensk luft. Nu sitter jag här i min gemytliga kaffepyjamas, i Virginia USA, har en dramatisk vecka tillryggalagd och är ytterst osäker på var jag ens kommer bo om en vecka. DET, my friends, är kontraster. 
 
Förhoppningsvis kommer jag kunna flytta över Autres bloggarkiv hit, så att man får en trevlig och enhetlig liten tidslinje när man (läs: jag) throwbackar om några år och läser igenom bloggen. Nu blir man måhända lite konfunderad när det plötsligt går från genomskinliga fitnessklackar till amerikanska road signs. 
 
 
För att sätta sprätt på vardagsskriverierna kan jag ju meddela att jag, trots kaoset, har haft en mycket bueno helg. Mina vänner vet hur man ska handskas med mig. Jag har dansat, haft sleepovers, ätit ytterst icke-fitness, poolparty, roadtrippat och kramats med ett knippe fantastiska människor. Imorgon väntar en ny vecka och förhoppningsvis är detta veckan jag träffar min nya, underbara värdfamilj. Keeping you in the loop.