Settling down in NY

HEJ! 
 
Min sista officiella helg i VA var fantastiskt mysig, har jag nämnt att jag älskar mina vänner? Kommer sakna dem så sjukt mycket, men vi ses om några veckor igen antingen här i NY eller nere i Virginia. 
Hit kom jag i söndags, så jag har spenderat ett par dagar nu med att packa upp, utforska området i min sjukt eminenta bil (en Honda CR-V yao) och lärt känna min nya host mom och ett av mina host kids. De andra tre är iväg på camp denna vecka om jag inte nämnt det förut, så jag viger denna vecka till semester och exploring hoods. Jag bor i Scarsdale, vilket är en sorts förort till NYC kan man väl säga, ungefär 30 minuter med tåg in ti stadin. 
 
Igår var jag inne i White plains och testade ett gym (när jag äntligen fann dörröppningen, vill säga. Sjukt), och idag tror jag bestämt att jag ska pröva ett annat som är lite mer styrkelyftsinriktat. Allt jag vill ha är en ledig squat rack, tack på förhand. 
 
Jag hade tänkt åka in till Manhattan antingen idag eller imorgon, planerar att hitta ett sjukt bra kaffeställe och kanske läsa en bok i en park. Ni vet. 
 
 
 

Moving to New York

Hej mina skatter!
Igår fick jag det officiella samtalet som klargjorde det för mig; jag ska flytta till NY, till en härlig familj där jag hoppas allt blir så fantastiskt som jag tror det blir. Det är en förort till NYC, ungefär 30 minuter från Manhattan. Jag kommer åka dit på söndag och börja med att ta en veckas semester (rätt oplanerat så jag ska nog inte göra mycket mer än lära känna mina surroundings osv) när kidsen är på läger. Är så taggad!

I skrivande moment är jag hemma hos Lara, dricker kaffe och lapar i mig Keplers ord. Jag ska stanna här tills jag åker på söndag, så innan dess blir det massa "see you later"-träffar (inga avsked här inte). Dessa vänner, detta liv. Helt uppenbart underbart folk!

Häromdagen gjorde jag, Lara och Emma en spontan tatuering, och jag tror faktiskt det numera är min favorittatuering (jag har ju trots allt 7). Placeringen, storleken, motivet, storyn bakom. Yaaaass.

Hursomhaver, nu vet ni litegrann vad som händer, och kommer att hända, här borta! Hoppas ni har det super i Norden! <3

Weekend coming up

Ohoj, lysmaskar!
 
Current status: Starbucks-ing. Fortfarande en av mina favoritaktiviteter - att dejta mig själv med en stor, fet kaffekopp på något mysigt café. Här i staterna är ju Starbucks heeelt givet.
 
 
 
Om en timme eller liknande tidsangivelse kommer Lara och plockar upp mig, sen spenderar jag helgen med henne. Hon och hennes värdfamilj är heeeelt fantastiska, jag har praktiskt taget bott där under dessa rematch-tider nu. Vilken glädje det är att ha den damen i mitt liv.
 
Snart kommer framtiden klarna också, ungefär imorgon. Kommer berätta för er vad som sker as soon as I get the info!
Visa fler inlägg