time flies

För 3 år sedan, samma tid, dvs januari månad 2012:
 
Nybliven Filician, pluggade till maskiningenjör, hade precis börjat träna på gymmet. Åt vad jag ville (men ändå relativt hälsosamt), bodde med min dåvarande pojkvän i Smedsby och hade lite för mycket svart kring ögonen.
 
 
 
2 år sedan, januari månad 2013:
 
Hade hoppat av högskolestudierna och pluggade hejvilt till studenten istället samtidigt som jag heltidsjobbade. Åt vad jag ville men ändå mer hälsosamt än förut, tränade mycket (gym & pole dance), fortfarande sambo med två katter adderade till hushållet. Bakade massor, fotade mycket föda. Var superliten till storlek även om jag trodde jag var mullig (!!!).
 
 
1 år sedan, januari 2014:
 
Hade förstått innebörden i att "bulka" och var därför stolt, bulkig och stark. Blonda håret hade fått rött i sig. Single spinster, bodde ensam i ett studentrum i Umeå och pluggade precis det jag ville. Mycket träning, mycket mat, spårade cheatdays. typ så.
 
 
 
To this day, januari 2015:
 
Hårdtränar inför bikini fitness debuten om 13 veckor, bor fortfarande i Umeå i mitt mysiga, crowded studentrum och pluggar samma sak. Mer smart och uppvuxen, bredare syn på livet but still a teeny tiny child, fått upp ögonen för mode och att utforska världen. Har en supercool karl, fina vänner och en ständig hunger (efter både mat och resultat). Vem vet vad januari 2016 för med sig? *dramatisk paus*