january 5th

Såååå, efter att jag påbörjat mina sista set vid racksen på gymmet insåg jag att det är abnormt lite folk, på en måndag, klockan 19. I JANUARI. Reflekterade en stund över märkligheten i det hela, tog sedan detta ypperliga tillfälle i akt, plåtade en selfie innan jag tog i för kung och fosterland igen.
19:20 började jag tycka att gymmets tomhet var lätt obehaglig, det var liksom jag och en kille där. Och tyst som i graven. Googlade upp iksus hemsida och, indeed, så stängde de 19 idag. Det var ju otrevligt.
Trevligt är dock att jag A) hann ut, B) hann med passets allra viktigaste samt C) left no man behind.
 
 
 
Och jo, eftersom jag fr.o.m idag inte längre är en singel spinster lady, kände jag ju att det var läge att fira med en dusch efter gymmet. Gick även insikten till mötes att jag bör införa regelbundna benrakningsdagar nu när det ändå är någon som jag sova under samma täcke. Tänker inte bli Chewbakkig. Resulterade i att jag skar upp fotknölen som någon sorts shavenoob, Försökte stoppa det med min socka eftersom jag är för lat för att hitta ett plåster (även om jag har batmanplåster). Känns bra hursomhelst.