Comp thoughts

Huomenta, murusmulor!
Vaknade av pussar, EAA och en brisk walk till gymmet. Körde en snabb posering, följt av cardio. Har vilodag idag, men med 10 pass i veckan vilar jag inte från cardion så jätteofta (; Senare idag ska jag köra liiiite posering till, och sen rörlighet. Har verkligen megamotivation just nu, och allting känns som om det går lätt. Njuter verkligen av detta "på räls"-momentet nu eftersom jag vet hur tungt det är när det kommer dippar. Men just nu längtar jag efter muskeldefinitioner, svett och brännande muskler.
 
I övrigt händer också andra stora saker på tävlingsfronten. Jag har betalat tävlingslicensen, anmält mig till tävlingen och bokat hotellrummet.
 
(för det allmänna intresset så kan man shoppa biljetter på fitnessclassic.fi/paasyliput - kom och heja lördag 18 april!!)
 
Ett stort minus är ju att jag fortfarande inte har hittat mina borttappade tävlingssmycken. Fasar över att jag har slängt bort dem i misstag i någon stor härva papper och inte tänkt efter. Det känns som att mitt liv vore komplett om jag hittade dem. Be en bön för mig.