EN NY BLOGGADRESS

...jag vet, HUR sjukt?! efter 6 års mer eller mindre stabilt bloggande på denna sida lämnar jag nu skeppet för att starta en ny era HÄR:

http://www.autre.fi/bloggar/krooks/

Nytt år, ny bloggadress. Om det finns ett sådant talesätt. Kommer dock spara denna blogg, högst troligen för all framtid men möjligtvis inte för allas ögon, vi får se. Men vi ses på Autre!

rest day

God morgon, smulbitar!
Sov rätt dåligt inatt igen, vaknat flera gånger och sedan har tankarna snurrat runtruntrunt så att jag inte kunnat somna om på ett tag. Rätt frustrating. Känner mig dock rätt neutral nu efter min grötfrukost, och det är dessutom vilodag idag och jag tänkte inte ens göra en morgoncardio. Väldigt lyxig känsla att få gå direkt från sänghalmen till gröttallriken.
Idag är det full skoldag på schemat, och senare ska jag köra ett rörlighetspass och, beroende på lediga salar, kanske lite posering. Sen är även en annan spännande sak på gång, men mer om det när det är finalized (har alltid velat skriva så). Ha en bra dag gryn!
 
 
ps. Igår gillade miss bikini olympia min selfie på instagram. Bör dokumenteras.

time flies

För 3 år sedan, samma tid, dvs januari månad 2012:
 
Nybliven Filician, pluggade till maskiningenjör, hade precis börjat träna på gymmet. Åt vad jag ville (men ändå relativt hälsosamt), bodde med min dåvarande pojkvän i Smedsby och hade lite för mycket svart kring ögonen.
 
 
 
2 år sedan, januari månad 2013:
 
Hade hoppat av högskolestudierna och pluggade hejvilt till studenten istället samtidigt som jag heltidsjobbade. Åt vad jag ville men ändå mer hälsosamt än förut, tränade mycket (gym & pole dance), fortfarande sambo med två katter adderade till hushållet. Bakade massor, fotade mycket föda. Var superliten till storlek även om jag trodde jag var mullig (!!!).
 
 
1 år sedan, januari 2014:
 
Hade förstått innebörden i att "bulka" och var därför stolt, bulkig och stark. Blonda håret hade fått rött i sig. Single spinster, bodde ensam i ett studentrum i Umeå och pluggade precis det jag ville. Mycket träning, mycket mat, spårade cheatdays. typ så.
 
 
 
To this day, januari 2015:
 
Hårdtränar inför bikini fitness debuten om 13 veckor, bor fortfarande i Umeå i mitt mysiga, crowded studentrum och pluggar samma sak. Mer smart och uppvuxen, bredare syn på livet but still a teeny tiny child, fått upp ögonen för mode och att utforska världen. Har en supercool karl, fina vänner och en ständig hunger (efter både mat och resultat). Vem vet vad januari 2016 för med sig? *dramatisk paus*
 
 
Visa fler inlägg