Rattle the cage and slam that door

Dagen är kommeeeen!
"Vilken dag?" undrar ni då förstrött medan ni betraktar bubblorna i morgonkaffet. Well, I'll tell you - tentadag. Kirrar jag denna tenta är jag värd det med tanke på hur vi kämpat hela denna terminen. Kirrar jag den inte resonerar jag som således att jag har läst lite på fel saker, och får läsa till omtenta => kan mest av alla i slutändan. Win-win, is it not?
 
 
På tal om koffein och så, sitter jag nu och vevar in min typ fjärde kaffekopp för denna morgon. Inte helt otypiskt vaknade jag helt utvilad klockan 7, med larmet inställt på 9. Om lite på en timme ska jag köra lite plyo + ben på gymmet som pepp inför tentan, som vi skriver kl 13. Efter det - spela sims och inte stressa alls. fer sure.
 
Inflikning: jag har nu, efter över 1 års studier, lagt till en "Tränarprogrammet"-kategori. Keep in mind att jag endast orkade smussla dit typ de 2 senaste veckornas TP-relaterade topics, så vill ni se ännu längre tillbaka får ni vara så goda och läsa igenom hela bloggen. Eller nå (;

Pinterest

Gled, lite av misstag, in på Pinterest igår. Fattade ingenting, tryckte lite här och var, började följa en miljon saker och sånt förvirrande. MEN, idag har jag fått lite bukt på pin hit och dit and stuff, och jag har t.o.m. skapat en widget här till höger om ni vill skutta dit och kika på vad jag kikar på (; Inte något supercoolt egentligen, men just nu är jag extra kär i all sorts belysning och ljus (inte brinnande ljus per se, utan lampljus), speciellt christmas lights <3 skulle kunna flytta till Gbg endast för deras underbara juldekorationer, hehe. Feelgood på högsta nivå.
 
 

and the world spins madly on

Idag är dagen min syster skulle ha fyllt 15 år, och igår var det 3 månader sedan. Jag lovar, jag skulle ha sålt allt dyrbart jag äger för att köpa en moppe till dig om du fortfarande var vid liv. Men bevisligen går livet vidare, även om man gärna hade pausat en smula. Jag mår i det stora hela bra för det mesta, hoppas du gör det med. Den förhoppningen känns ju lite nerdy att plita ner, men jag hoppas och tror ändå att du funnit peace, or whatever man hittar där på andra sidan. Saknar dig sis.
 
 
Visa fler inlägg