mr Claus to-bring-list

Inspired by Niina så tänkte jag också göra en wishlist till mr Claus, first name Santa. Så om det är någon där ute som pantar på en halv förmögenhet och önskar att impa på mig, ta här chansen till förfogande:
 
 
 
1. Fyrk
Främst till min Londontrip som kommer ske över nyår. Det är ju inte som att jag reser dit och inte kommer vilja shoppa.
2. Bia brazil tights
Det hjälps inte, fast jag har tusen tights (eller typ 8) känns det ändå som att mina stackars spiror behöver dessa
3. Ljusslingor, myslampor
Som tidigare nämnt så älskar jag all form av mysbelys
4. Ljusstakar, ljushållare
Copypaste nummer treans beskrivning
5. En egen lägenhet med eget kök
För den mer ambitiösa och dedikerade julklappsshopparen, typ Bill Gates
6. Michael Kors
Även nämnt sagda brand tidigare men fortsättningsvis lika mycket kärlek. Dock i B. Gates prisklass även här. Hoppas han läser min blogg.
7. Präktiga vinterskor
Jag tror firmly att källan till alla mina vinterfrostskadebekymmer grundar sig i mina dåliga vinterskor tidigare år. Dock bör de ju vara snygga också, vilket kan vara en problembidragande faktor
8. Trevliga accessoarer
även något jag har extra mycket crush på i år. Varför? Ingen vet, för det är ju inte som att jag accessorizear varje dag eller nå, men ändå
9. Smyckeskrin/-hållare
Eftersom punkt nummer åtta börjar vara en överbelamrad faktor redan nu (nästan iallafall) kräver detta organiseringshandling. Typ detta från Glitter har jag sneglat på upprepade gånger men flanerat vidare pga "nää int har ja råd"-faktorn
10. Allt som är icke-ätbart
Jag blir seriöst väldigt ledsen om någon ger mig en chokladasksjävel i år eftersom jag inte får äta upp den så fort att jag mår illa förrän mitten av april
 
 
 

good morning sunshine

Efter gårdagens rygg-, biceps- och vadpass störtade jag entusiastiskt till ICA och inhandlade veckans refeed-meal. Detta avnjöts framför en typisk chickflick-film i sängen, helt underbart.
Efter detta hade jag energi nog att åla mig in i en klänning och dra på klassfest, som mina fina TP:are anordnade. Myste runt med quiz och mingel innan jag landade på filmkväll resten av den fagra fredagen.
 
 
Arla morgonstund rullade jag ur sängen, spolade ner BCAA och spatserade till gymmet för veckans sista cardiopass. I SOLUPPGÅNGEN. Hela världen blir så mycket mer underbar med lite sol.
 
Nu är mitt arsle parkerat på hyllan. Skriver lite halvhjärtat på exuppgiften, och laddar upp inför ett plyo-pass med Niina som sker i eftermiddag. Vad som kvarstår av denna lördag är blott mer plugg, och jag ska städa. Detta bör understrykas ytterligare för att jag faktiskt ska ta till mig my excess energy från gårdagens kolhydrater och cleana upp mitt krypin medan jag fortfarande orkar. IcanIwill.
 

friday

God morgon blomskott!

Idag är det freeedag, och as such unnade jag mig en sovmorgon med tillhörande direkt avnjuten frukost. Detta betyder förvisso att jag har 1 morgoncardio kvar att utföra, but there's nothing like a saturday morning för sådana aktiviteter, am I right? ;)
I övrig träningsväg har jag 1 styrkepass och 1 plyopass kvar också, sen är jag done for the week (om det inte blir lite sedervanlig tekniksöndag också, men det räknas inte hehe). Har en puny föreläsning idag 13-15, sedan kan jag välkomna helgen och skriva järnet på examinationsuppgiften.
 
en sommarfrukostmorgon
Visa fler inlägg