I have a dream, so big and loud

 
Det blåser och det regnar, men det har man väl inte tid att grina över. Idag börjar brännbollsyran, och jag ska mycket riktigt yra runt hela Umeå i helgen med mina vänner och träffa massor folk, dricka lite vino, höra på bra artister och leva livet. Dags att svampa åt sig det sista av Umeå innan jag lämnar landet! 

you gotta free your mind

 
Jag besitter med all säkerhet över 20+ "hej-jag-sitter-på-hyllan-och-pluggar"-bilder, så jag beslutade mig för att återanvända en riktigt gammal goding från fysiologitentatiderna. 
Idag är det dock inte fullt lika roligt - jag är dels solo för tillfället, och dels är det idrottspsykologi som står i fokus. Dock kommer jag förenas av en/flera utav damerna på bilden snart, här ska fixas examinationsuppgift som om det inte fanns någon morgondag! 
-- while technically there is, men det finns inte tid under morgondagen, ty Brännbollsyran äro här! = tiotusentals studenter invaderar umeå och festar till det under hela helgen en sista gång innan hemfärd, bodare included. Ska bli helt sjukt roligt förutspår jag! 
But first, getting down to business. Hellooo seriousness.

I'm addic-dicted to you

Kära dagbok,
idag är jag sjukt trött utan egentlig specifik orsak. Detta bevisligen eftersom jag har glömt bort diverse viktiga saker, typ jobb (!?) och förmågan att räkna. Men all's well that ends well! 
Har hunnit med rätt mycket tillståndet till trots, such as grupparbete, bänk med Emalja, stan med Hanna och Lovisa för att hämta yranbandet samt besöka stores, och slutligen hämta ut mitt efterlängtade BMR-paket som förutom det jag beställt (de godaste aminosyrorna kanske nånsin, rosa tröjan och shakern) även innehöll en team-present. BMR Angel-tisha, läsning och wrist wraps. Älskar presenter! hehe. 
 
Allt detta ovan finner du på bmrstore.se
 
Den svarta shakern har jag som kanske bekant haft 2 av, men eftersom jag faktiskt vandaliserade sönder den ena, och tappade bort den andra, blev det nu en tredje. Vägrar give up on it även om den tycks vara reluctant to att vara med mig, för den är avsevärt mycket större och rymligare än vanliga smartshakes. Jag är ett stort fan av att hydrera = more space. Simple woman logic. 
 
 
Visa fler inlägg