you lift me up

Igår kväll låg jag och Elin däckade i hennes soffa och kollade Gladiatorerna och grubblade över om man nånsin skulle bli pigg igen, och idag har jag äntligen återuppstått på IKSU med allt skrot som finns där samt spurtat iväg på en instruktörsträff. Nu är jag grymt redo att gå och lägga mig. Klockan är 19:55. Min bedömning av trötthet på trötthetsskalan är så utmattad att den inte går att avläsa.
 

 
 
 

crazy nights

 
So loves, fantastic fredag igår från morgon till... well, morgon! 
Var lite depp där ett tag över att inte fira pampas i Pampas såsom man bör, men that quickly passed. Solen spred sin hot love över oss, jag och Emalja korkade en kall jävel på en parkbänk och åt glass, life was bananas. Kvällen fortsatte med tenta-/födelsedags-/pampasfirande, samt därtillhörande utgång på Lokal. Dansade sönder mina skor (srsly guys) samt hade inte en tråkig stund. Avslutade som kungar på Baloo med kebab. Sänder mitt last night self ett stort tack för att jag trevade efter alvedon-förpackningen och sparkade in en sådan innan jag kåla. Nicely played, Krooks. 
Fick även mitt livs första "daaayum" igår, något som ändå bör nämnas som en milestone reached. 
 
 

let go of the rope - I know if it's never coming back it has to go

Jag har en sjukt stor längtan efter något som jag inte vet vad det är. Jag tror att det är en person, eller ett ställe, eller eventuellt ett ställe med en person. Jag har ingen aning om vem personen är, men med jämna mellanrum i fleeeera år har jag den här känslan, känslan av att jag måste få krama om en person som är genomsnäll. Bara en snäll famn att smälta in i. Ofta (typ om jag har hittat nån snäll att krama) försvinner den och håller sig borta en tid, men nu är den här igen. Möjligen är det en vårkänsle-grej. 
 
(jag tror faktiskt väldigt ofta också att det är ett behov av ett husdjur. Jag kanske behöver en tung, fet katt mer än nånsin?) 
 
 
Onto more vardagliga ting så vill jag härmed informera om att hemtentan är inskickad, dieten rullar men vikten samt spegelbilden står stilla och tentafest råder imorgon. Vilken tur att april - meaning: en ny idrottspsykologikurs - kommer snart och styr upp våra liv. 
Visa fler inlägg