together we will see a changing of the season

Tjena balettossor!
Ord kan ej beskriva hur slut jag blev av dagens träningspass. Började med lite för tunga vikter för att vara högreps vilket slutade med kramp i vänster skinka. Powered through dock och tävlade mot klockan, slet som en fisk på torra land för att hinna med allting och slutsaldot stannade på 70 minuter. En riktigt, riktigt fetomvändning för min kropp som är van vid lågreps, TUNGT och typ 45 minuters pass. Jag anar en träningsvärk från himmelriket (väl? ;) ) imorgon!
 
 
(var goda notera den svettiga kärleksavbilden på tröjan)
 
Efter passet samlade jag mig en stund, drog sedan iväg till jobbet och knegade loss marknaden till ära. Dofter av hotdogs, sockervadd, vårrullar och nybakade grisar, det är kvarkens stormarknad det.
Sedan pedalade jag hem, har zoned out i min bok en sväng, drog tillbaka till gymmet för lite rehab och hem igen för att läsa ut boken. Mission = accomplished.

The smoke has all cleared

God morgon smaragdkronor!

Måndag morgon, och varderas chans till nystart. Personligen ska jag testa på mitt splitternya träningsschema om bara någon timme innan jobbet, so that's kind of new kan en ju tycka. Mulet och kallt är det också för övrigt, så vädret is not feeling the monday love alltså. Konstigt.
 
 
 

never back down, never stop, never pause

 
Vilken underbar söndag. Förutom rehaben på gymmet har det även störtregnat, och som sig bör when in rainy trakter, så har jag spenderat hela kvällen med att städa och läsa. Just nu läser jag Sex, droger och en DJ av Isabel Adrian, en bok helt i min smak, i alla fall i rådande stund. Det här med att läsa böcker (e-böcker räknas INTE) är någonting jag aldrig kommer tröttna på, och något jag önskar att jag avsatte mer tid för. Med detta sagt ska jag nu hoppa ur galoscherna och glida ner mellan lakanen, avnjuta några paragrafer till innan jag förmodligen slocknar som ett ljus i blåsvädret. Gonatt <3
Visa fler inlägg