one thousand made up problems are a waste of time

 
 
God morgon, bältspännen!
Måndag morgon, right? Spännande vecka på många sätt med augusti-inledning, nya kost- och träningsscheman och fullt med jobb både på torget och Strampen. Inledde veckan med morgoncardio bestående av gå, spring, strutta, hoppa, utfallssteg, sido-utfall, steppa och lambada (nästan iaf). Mycket aktivering av benen så att de inte sitter och snoozar då det är dags för framsida ben senare idag. Innan det ska jag however spendera några timmar på jobbet, och jag hoppas innerligt på ett riktigt brak-åskväder som lovats på så många håll i landet. Lite första parkett alfresco situation going on there också eftersom jag befinner mig på ett väldigt öppet torg.

then I said what about breakfast at Tiffany's

Vilken fantastisk lördag, my friends!
Jakobstad levererade som alltid, har alltid samt kommer alltid att älska den staden. Har rattat runt samt minglat runt, besökt jakobstads alla krogar (ialafall de mest väsentliga) och träffat väldigt många av mina nära och kära som jag inte sett på år och dar. Och som David sa, vad skulle man inte ge för att få återuppleva en vecka med  bilmekanikerklassen igen? Optima, alla nybakta 18-åringar, sliir tå du far, de va de värsta å kaffi å bulla. Vejt ni he! En tid man aldrig får tillbaka, men som var väldigt mucho the days of our lives. Man ska väl vara glad över att man har lett ett sånt bra liv att man längtar tillbaka till svunna tider, himla tur att current tider även är mycket goda fast i ett annat land, annat folk och mycket annan karriärsinriktning (; För att glida tillbaka till main subject ijenand så vågar jag påstå att detta var sommarens bästa kväll, natt samt tillhörande gryning!
 
 
 
Hemma var jag närmare halv sju imorse, tvingade mig själv att hasa mig ur sängfjunen när jag vaknade kring 12 för att kunna somna ikväll. Så jävla trött och faktiskt inte alls taggad på att dra mina slitna galoscher på storhandling idag, aber a bro's gotta do what a bro's gotta do.
 

Rushing by stand aside I will rule tonight

 
 
En svettig brud från gårdagen uppochner i hyperextension, samt dagens kärleksbekännelse. Man kan inte alltid vara snygg, men man kan vara glad över att sista setet är gjort och man får hänga där hur mycket man vill.
 
Ett skepp har kommit lastat med trötthet, och by the looks of it har det kommit för att stanna. Ser ej lovande ut inför mitt kommande Strampenjobbpass när jag höll på att somna stående redan på jobb numero uno idag, men förhoppningsvis ska jag vakna till liv snarligen!
Imorgon har jag bara 1 jobb, sedan får jag Usain Bolt-a genom duschen och så Kimi Räikkönen-a till Oravais på middag med pappa, A-L och min bror. Sedan drar jag och Cherkku till Jeppis och minglar. Ah, Jeppisdagarna, den årliga traditionen som aldrig blir trist.
 
För övrigt har jag fått nya kost- och träningsscheman idag som skrider till verket nästa vecka. Ser så gaaalet nice ut, och jag får dessutom vinka adjö till många supersets, vilket gör det lättare att vada igenom folkhavet om kvällarna också om man inte hinner arla morgonstund.
 
Visa fler inlägg