they try to build a prison

Gröt i håret är ingen bra start på dagen, om man räknar bort de fem första minutrarna när jag bara planlöst strosade omrking i mina morgontofflor utan aningar om vad det var jag bör göra ( = make coffee, make porridge). Strök hursomhelst håret ur nyllet med en hand accidentally grötbeklädd, och håret är dessutom rent. Den geggan är en jävel att få ur håret, ska ni veta. Och nu vet ni. Viktigt.
 
 
 

my sound, we come to take over

 
Helt sonika har jag valt att printscreena kvällens göromål. Denna bruden slåss jag med varje onsdag, så sjukt jävla råkul (vilka svennesvenska uttryck jag börjar ta mig an). Kul är dessutom att vi har gjort detta på veckobasis tillsammans sedan i höstas, så vi vet både våra egna och varandras framsteg. Rekommenderar jättejättejättemycket att folket testar Punch out på IKSU Sport, hårda grabbar och bruttor där! 
 
Nu gäller bara att duscha av sig alla substanser som ansamlats på kroppen. Ibland har man svårt att skilja på svett, snor eller tårar när man kör så här hårt ;) sen ska jag äta, äta, och kanske äta lite till. Soft. 

la dolce svarta

...eller nåt sånt.
ligger utslagen i soffan på hyllan nu och "läser ett kapitel i psykologiboken", as you all can see. har flängt runt bland iksus lyftarfolk och kört lite bröst & triceps, pre-school sådär. Snart är det dags för föreläsning, och senare idag boxningstime med Emelie!
förresten ps. hanna är bäst för att hon gav mig en stekpanna när jag var en stekpannslös brud i nöd ds.
Visa fler inlägg