it'll be by your side

Det är helt sjukt hur mycket extra tid man inbillar sig man har när man inte tränar 2-3 timmar om dagen. Är inne på dag 2 av vilan nu och har sjukt mycket fritid - och ingenting att göra annat än kolla på serier, hehe. Igår gjorde jag precis det, samt rehabade, stretchade och pluggade. Idag har jag pluggat, varit in till big city och glott på DHW. 
 
Klockan är 16. 
 
 
Ska snart kasta mig ner i horisontellt läge (hemma- eller IKSUplan återstår att se, mer engagemang att ta sig till sistnämnda location) och köra en superstretch igen. I denhär farten (2 stretchpass på 2 dagar!!) kan jag nog slå knut på mig själv för nöjes skull snart också och inte bara i misstag, ska ni se. Ge mig 3 dagar till. 

sooner or later you're gonna come loose

Sååå kom dagen jag trodde jag kunde undvika för all framtid (eller honestly inte ens har tänkt på) - min kropp sejr stopp (lite tuesday rhymes for ya). Direkt efter morgonens benpass var det som att mina lemmar (...svårt att tro att det är en benämning på armar och ben också, men så är det) tappade all aktionspotential och ba slappade vid min sida, sådär. Musklerna tar sjukt, kroppen är vråltrött men mitt mind är på alerten. Folks, det är dags för miss Krooks att ta några vilodagar. Efter att ha matat på med i snitt 12 pass per vecka (mer eller mindre, så klart) i över ett år, med endast 1-2 vilodagar (undantagsvis feber und so weiter) kan man väl inte tro att man är en skrot-killing-machine för alltid. Men man kunde ju hoppas.
Nu ska jag köra vilodagar resten av denna vecka, med endast soothing rehab, promenader och stretch, så att man orkar mata järnet på måndag när det är mars, ny vecka och light-dietstart inför sommaren. 
 
Snark. 
Men vi hade i alla fall tur med vädret! 
 
 
Och, för att ni inte ska känna er completely lost och helpless ska jag nu berätta för er vad jag har gjort idag: tränat ben as previously stated (skrev först "perviously". heh.) följt av lite "pep"talk av psykologilärare. Sedan gick jag & Emma hem till henne i det fantastiska slushy-biprodukt-markförsedda solskensvädret, drog in till stan och sedan hade vi föreläsning 13-15. Hem på powernap (tecken nr 1 på utslitenhet å mina vägnar) och så iväg på Knatteskutt. 
Nu är jag hemma, nyduschad och tänker härmed inte göra ett dyft. 

another love

 
Min måndag i screenshots: 
 
 
 
 
Gick till skolan, halkade rakt framför en bil som lät mig gå över vägen, utbrast även några väl valda ord per ren automatik. Slogs med tentan, och började fnissa för mig själv när jag i misstag (again, per ren automatik) skrev "sarkopenis" istället för "sarkopeni". Pen has a flow.
Fortsatte med axelträning, där jag tränade axlar samt innerligt önskade att ingen såg när jag slog mig själv på hakan med en maskin (! ja, en hel maskin). Vidare blev det lunch, där jag upptäckte att min gaffel gått av - inte bara en gaffel-pinne, utan ALLA. 
Föreläsningsdags som näst, där vi fick två megauppgifter hällda i knät. Det var ju kul bara det, kan man ju tycka. Sedan gick jag hem, utan att halka (self-five-läge), och så har jag även hållit mitt pass på Sofiehem som vanligt these days. Svett-halken skedde under omvända burpees, om det är någon som behöver lite mer material till den inre föreställnings-bilden. 
 
Nu sitter jag tryggt hemma, med våta sockor samt hoppeligen missödesfri resten av dagen! Dags att hit the psykologi-books; det kallas ju inte måndag for nothing.
 
Visa fler inlägg