the plyometrics

Anlände till gymmet. Slog mig ner och pratade med Virre, Gonza och Louise = procrastinateade i smyg. Motvilligt steg jag upp från det ljuva viloläget och begav mig in mot löpbanden. Fick syn på Hanna och Linda. "Lysande" tänkte jag och utövade min stalling-teknik lite till. Tog tjuren vid hornen och hoppade upp på löpbandet för att värma upp.
Del 2. Anländer till The scene där jag har tänkt köra min plyometriska träning, likt varje lördag. Enda skillnaden idag är att jag känner mig som en strandad valross pga gårdagens julmat. Lättad inser jag att Louise och Emelie står där. "Brilliant", tänker jag. Uppskjutningsgraden var hög.
Plötsligt öppnade sig en plätt ljuvt, ledigt område, och jag insåg att stunden är kommen. Stirrade stint plyo-upplägget i ögonen, och påbörjade verket. Inser att det inte ens är ångestladdat, och magen känns solid och fibrerna typ IIx-dominerade. Blir glad och hoppar högre. Vilan mellan seten består av att flåsa högre än en astmadrabbad hårfön och nyllet börjar anta samma färg som mitt underhår, svetten har blivit som ett andra skinn och sticker i ögat, men fan vad bra plyo är.
 
 
Annars dååå? Ska soonish parkera min uttröttade akter i Tirres soffa, i sällskap av soffägaren och Niina. Med torsken under ena armen och benvärmarna under andra ♥