progress pics

Jag och min sugarbabe Niina rullade rakt ur sängen till gymmet idag för att fota veckans formbilder att skicka in till våra coacher. Eftersom det, for once, blev ordentligt tagna bilder passade jag även på att jämföra dem med lite bilder från det gångna året.
 
 
 
Rätt craycray att jag har suttit här och ba "det händer ingentiiiiiing" - once again speglar det relevansen av att dokumentera grejer i bild, och inte bara ord eller siffror på vågen. Bilderna tagna i juli var nog det största + tyngsta jag har varit, och det var under de första veckorna av mitt Team trifinity-membership (eller vad det nu heter). Är glad att jag tog dem då, även om det just då kändes mest som "delete, delete, delete"-material.
På bilderna till vänster vägde jag 77 kg, till höger, dvs idag, hade jag en morgonvikt på 72,8 kg. 18 veckor kvar till tävling!!
#1 - - Nadja:

Wow vilken progress! :D du e no dukti tu!

Svar: tack underbara du! :D
DANIELA

#2 - - daniela:

wooooow, imponerad!!

Svar: thanks dear!!
DANIELA

#3 - - mwistrand@blogg.se:

Men WOW!! Grymt jobbat!

#4 - - mwistrand@blogg.se:

Men WOW!! Grymt jobbat!

Svar: tack love!
DANIELA

#5 - - Jan-Fredrik:

Hej.
Jag har följt med din blogg en tid och andra medlemmar i Team Trifinity och systrarna Back. En sak som jag undrat över är hur ni bikini fitness utövare tränar cardio? Ingår det löpning/joggning överhuvudtaget? Hur långt och med vilken fart isåfall? Intervall-löpning?
Det skulle va kul å veta.

Svar: Hej, kul å höra! :) Vi tränar cardio yes! En gång i veckan har vi plyo (olika hopp), vilket är typ cardio-benträningskombo. Sen kan vi också ha vanliga promenader/crosstrainer, lite utfallssteg på löpband, och ofta stegrande intensitet på stepper eller crosstrainer, inte så mycket intervaller eller långpass. Men jag tror inte att det finns bikini fitness-atleter som UTESLUTER viss cardio förutom eventuellt långpass på lågintensivt (flera timmars jogg dvs) eftersom all cardio är bra för både förbränning och hjärtat och det gillar vi ;)
DANIELA

#6 - - Ida:

Vilken förändring, Grymt jobbat! å Lycka till :)

Svar: tusen tack!! :D
DANIELA

#7 - - sonya:

Lämnar en kommentar hit också!! Fan va grym due, kommer va kul att se dej på scen!! Kör hårt :)

Svar: TACK!! de värmer & peppar supermyki att höra :D
DANIELA