new years resolutions

 • Stoppa shoppa
  Har shoppat waay too much det sista halvåret av 2014, så nu är det dags för detox. Förutom vad jag köper i London ska jag inte shoppa något fram till tävlingen om det inte är tävlingsrelaterat och/eller mamma-approved. Så vill jag ha nya byxor eller dylikt måste alltså mamma godkänna både pris, utseende och relevans.
 • Verkligen ge 100 % i tävlingspreppen
  Inte för att jag hade planerat att ge 98 eller så, men 4real tänka på det varje dag. Fight to the finish!
 • Inte spåra ur helt efter tävlingen
  Jag har räknat med att äta vad jag vill i några dagar efteråt så att jag hinner njuta, hinner äta lunchbuffé med mina vänner och gå in på Ica utan att ha en inköpslista med mig. Men ändå landa tillbaka i schemat efter empar dagar.
 • Göra något stort
  Förutom tävlingen vill jag gärna hitta på något utanför boxen under år 2015
 • Göra en videoblogg 1 gång i månaden
  Alltså förlåt men faktiskt inte primärt för er skull, utan för min. Är lite avis på folk som har videobloggat flera år eftersom de kan blicka tillbaks hur de vill på sina forna babyfjun-glansdagar, MEN om några år lär jag ju vara glad att jag började den fagra dagen år 2015
 • Mindfulnessa mera
  Är en kronisk planerare och finner mig sällan "här i nuet" och njuter av stunden och super in hur det känns just nu, utan sitter ofta och planerar vad jag ska handla imorgon, vilka set jag ska köra nästa träning eller sånt. Så bort med lite sånt, och in med lite stress free leisure environment

Sen kanske det finns övriga saker som jag kommer på senare, men som en sann nystartsälskare ska jag verkligen försöka proppa in detta ovanstående tänk i min rebooted hjärna come 2015. Kommer bli helt fantastiskt förutspår jag.