for the love of series

JAG HAR GJORT DET.
Jag finner mig själv sitta här med en examinationsuppgift close to ready. Ska bara typ, ni vet, rensa den på ordbajs imorgon bitti när jag äter gröt och får i mig ordentligt med carbs. Procrastinateade verkligen in i det sista och var på lite cardiofläng i eftermiddag precis som planerat. Blev väldigt, väldigt medveten om mina ben, ska jag säga er. Mvh. bruden med svettfläckar mellan skinkorna.
 
 
 
Firar gör jag hursomhelst med mål nummer fem, och serien som utlöser alla mina kaffebehov och witty-repartee-kompisbehov. Denna & desperate housewives är de serier jag sett överlägset flest gånger (skojar INTE när jag säger att det närmar sig kring 8-10 gånger? yes, all seasons), nämligen Gilmore girls. Brilliant. Feelgood.
 
 
#1 - - jojo:

Hahah skojar du! Vi har SÅ samma smak då de kommer till serier. Tröstar mig med Gilmore Girls nu då ja kommit till de stadie då ja får nöja mig med ett avsnitt greys i veckan, OM ENS DE!! Va sysslar de me då de tar hur länge som helst emellanåt innan de kommer nytt avsnitt...
Men jo, alltså Gilmore Girls..SÅ feel good enda ut i fingrarna.
Puss på dej Daniela, du e snygg som vanligt!

Svar: haha fan va nice! hoppas vi kan bo ihop nångång i livet å ligga å äta glass å si på serier! :D :D puss tibaks min underbara vän!
DANIELA