reporting live from London

Där ser man - inte en enda reseupdate! Hoppas ni inte blev bestörta. Tanken var att köra ett brakinlägg under min flight Stockholm-London meeen Norwegians nät var tydligen struligt så planen gick i stöpet. Älskar verkligen airports och att flyga, kan aldrig låta bli att le när planet lyfter.
 
Allt gick hursomhelst supersmoothly tills bussen jag bokat från Gatwick in till VIctoria i London var försenad - so much so att jag missade min connecting bus till min final destination vilket ju kändes lite surt samt vad-fan-gör-jag-nu-aktigt. Som tur är jag tjej och de hjälpsamma killarna på bussbolaget fixade det ändå, så jag kom fram just in time för att hinna störta in på Sainsburys och köpa mat.
 
 
 
Now then, my friends, har jag precis downat min frukost och väntar på att Genc ska vakna så vi kan gå till Starbucks på morgonkaffe. Fina tider. I övrigt är det ju herregud nyårsafton idag, jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Keeping you posted I'm sure.

Packing mania

 
Tja en sak är ju säker - jag lär fastna i security checken haha. Bikini fitness diet gurl on da roaaaad! (eller ja, in the air?)
I övrigt har jag mycket motvilligt stigit upp i god tid för att hinna gå och träna, tvätta håret och städa undan det sista. Flyget går 14:25, och jag lär "i-brist-på-annat"-blogga en del från flyget eller något airport.
Haaare så länge!

back in business

Dagens pass gjorde mig inte besviken, dudes n dudettes. Jag visste inte riktigt om jag skulle vara klen och omotiverad eftersom så lång tid förflutit sen jag senast kände på the iron eller stoked och ready to rumble. Sistnämnda är dock vad jag var, trots att jag fortfarande snorade lite, och det blir INTE sämre när det dessutom fanns fyra små set marklyft på schemat, vilket nog alltid kommer vara min favorit. Mina quads sa stopp redan efter de två första övningarna, skinkorna ville tacka för sig efter tredje, men mind over body som det så fint heter. Hoppas träningsvärken inte sätter käppar i hjulet på mina sprintningar genom flygfälten imorgon.
 
Yo.
Denna coolgurl_92 ska nu skrida till packningsverket så småningom, och även städa upp så att det är fint och rent när jag återvänder nästa år, höhö. Never gets old, that joke. Eller kanske.
Visa fler inlägg