my first VS my latest

 
 
Här är min allra senaste instagrambild, och min allra första, för 104 veckor sen (bara). The Suckstraw-term fyller 2 år idag, heaven and pancake vad det har hänt mycket under dessa 2 år! Jag är sjukt glad över att jag har 2 års allmänna, kanske tråkiga, fula och/eller onödiga bilder sparade där, och i dagsläget vågar jag påstå att det är en helt annan person som besitter detta instagramkonto än för 2 år sedan (inte bokstavligen, of course, men själsligt och en smula utseendemässigt). Lika glad är jag över att jag har skrivit allt irrelevant och actionspäckat här sedan år 2009, jag känner nästan inte igen personen som skrivit texter för 5 år sedan, men likväl finns de här och det är sjukt kanoners att läsa så här i efterhand. 
 
Grattis Suckstraw-account 2 år iallafall! 
 

where we belong

Hello loves! 
Pw, liiite av föreläsningen (hehe) och så bröst triceps på IKSU. Sedan har jag struttat iväg till ICA och shoppat loss på det jag äter överlägset mest av just nu:
 
 
 
Oh and also, snön har kommit passligt till vappen. Hur appropriate. Hade varit klart trevligare med grillfest utomhus, men min swe-crowd är så fin så lite snö rör oss inte ryggen, filosoferar jag. Ska dunka in Celsius ikväll, varva med proteinbars och försöka fira vappen lite lugnare i år jämfört med förra, hehe! Keeping you posted.

I can feel the sun on my horizon

God afton, fjäderstjälkar!
Pw, frulle, träna ben samt föreläsning har stått på schemat idag. Under benpasset trodde jag att jag skulle svimma, alternativt kåla eller gråta en skvätt. Tog i för kung (eller Sauli Niinistö) och fosterland idag alltså, men nu några timmar senare har jag dock lite fevery feelings. Inte helt optimalt dagen före valborg samt LÅNGhelg igen, känner jag. Så nu får jag skippa dagens tredje pass (fet cardio inplanerat), kurera mig med te och vitaminer och parkera arslet mellan sänggavlarna tidigt ikväll. Imorgon ska det ju vara happy wappy och inte fever achiever! 
Poetiska antydningarna fortskrider. Undrar stillsamt hur jag inte kan ha blivit upptäckt av någon Topelius fellow ännu.
 
 
Visa fler inlägg