the curious case of mondays

 
God afton på er, fina höstloves! 
Spaceade helt igår kväll och ställde larmet så att jag skulle kunna sticka iväg på powerwalk imorse. Vaknade, hoppade ur sängen och insåg att eh, nä. En haltande PW does not a success make. #ingrodd #rutin, kanske.
 
Anyway, i skolan idag har vi helt lämpligen haft akut omhändertagande, teori och praktik. Efter det cyklade jag till apoteket och köpte mig en egen linda och lite sporttejp, så nu har jag inför alla kommande idrottsskador (; 
Med inlindad fot körde jag ett rätt bra ryggpass, smått ofokuserat dock. Tog ett varv via stan samt Coop innan jag stationerade mig hemmavid, och kvällen har fördrivits med tvättstuga och plugg. 
Nu ska jag varva plugg med facebook och tv-check ;) adieu cuties! 
 

fooodz

 
Kvarg med walden farms kalorifria chokladsås + gojibär, och en spenatfylld omelett med stekta morötter och paprika. Det är förresten första gången jag använder en stekpanna överhuvudtaget (om man inte räknar plättpannan) sedan jag flyttade till Sverige haha, galetDär ser man. 

IVF-spelen

 
Söndag - och väckarklocka? Går lite emot principen där. 10:00 infann vi oss i alla fall på Campusplanen, redo att lira lite fotboll! Jag hade tänkt fungera som en tapper hejarklack, men eftersom uppslutningen var så dålig gällande TP1:s spelare kastade jag på mig en speltröja (aka Simons fetvarma jacka) och körde ändå. Slutsaldot var en lateral malleol-skada, en boll i huvudet but yet ett gott humör. Inte för att vi vann eller så, men för att vi är så bra ändå ;) 
Nu är jag på hemmaplan igen, för att keep up the fotbollstermer. Ska faktiskt bita i det sura äpplet nu och plugga lite. Snart. 
Visa fler inlägg