thursday

har härmed #noexcuses gällande gårdagens absence, skyller på tentan som alltid, ehe. nu sitter jag hursomhaveeer på hyllan och proppar i mig porridge on a löpande band (som jag även stått på nyligen i sann cardio-anda). en slight föreläsning är det som gäller idag, träna axlar samt massssor plugg. är PLANEN, i alla fall. hoppas ni alla har det superbt (;rekordantal cykelspace på iksus parkering this morning

fint pass och tentapress

(en finsk och en svensk version, hehe)
 
 
 
Hellooo babes! 
Fullt ös idag, arla morgon (...eftermiddag) kickade jag off bästa benpasset på länge med Emilia. Fina grejor bruden! Finns en liten video i inlägget här under från passet, då vi körde lite lägre vikter med fokus på teknikträning och kontakt. 
Efter detta stjärnpasset duschade jag och bänkade mig sedan på hyllan några timmar. Försöker desperat pressa in lite knowledge i mitt ljusa höövud, men jag tror inte riktigt att jag frammanat någon vidare studieteknik ännu. Meeen, den lär man väl nog ha hittat efter några år här, tro fan det. Den här tentan är vi nog många som är beredda på att skriva om några gånger, haha. 
 
Nu sitter jag och saknar Finland (aaagain) och alla jag vill krama där, samtidigt som jag pressar i mig dinner och laddar inför ett fett paper-wrecking-pass i sänghörnet innan jag somnar, I TID. Hoppas ni har det bra, vackra fosterländare! 
Visa fler inlägg