skönhetifierad

hej på er!
dagen äntligen till sin ände, nästan i alla fall. jobbade, och spenderade sedan 6h på skönhetssalongen. skulle ha varit tungt, om de inte hade varit julia som fixade mig. tiden flyger iväg med min julle även om vi inte pratar om nåt speciellt. så så här såg jag ut efteråt:
awesomeness! kommer bättre bilder senare, nu ska jag njuta av middag och ett glas av vårat favorit-vitvin innan sovdags. puss!

klumpigheter & paketuthämtning

Nu börjar allting till studenten vara fixat - så här 1½ dag i förväg, haha. Imorgon efter jobbet följer några timmar på skönhetssalongen, där jag hoppas att min fina Julia ska slipa till mig lite. Min kusin johanna räddade mig på skofronten också, så de är klappade och klara!
Dags att försöka andas ut lite nu då, och förbereda sig mentalt på att möjligheten finns att jag faktiskt kommer att falla på väg upp till scenen. Det är bara någonting jag får leva med. Idag exempelvis när jag cyklade hemåt observerade jag och en herremanlig cyklist varandra på ca 20 meters håll, han kom från sidan och jag pedalade rakt framåt. Även om vi båda cyklade jättelångsamt och kryssade lite för att undvika att krocka, så kolliderade vi in i varandra ändå - högt och ljudligt. Jag har även fällt mitt vackra jewellery-träd så att det gick i bitar, gjort en huvud-dykning i en toalettdörr på jobbet samt haft sönder några kaffekoppar. Vardagsmat för mig, men det är ju lite jobbigt läge om någon faktiskt bevittnar händelserna. Such as mitt på torget eller, you know, i stadshuset framför en miljon kamerablixtar och folk som undermedvetet önskar att någon snubblar. Well, keeping you posted ^^ 
 
 
Här, beskåda min vackra present till mig själv! Jag är så lycklig, hehe. Innehåll: 
  • Walden farms caramel syrup 
  • BMR Duramax i peach smak 
  • Tartarus
  • Chromium (med på köpet)
  • Starbar (med på köpet)
  • BMR-träningsväska
  • BMR Angel-tshirt
  • Fitnesstukku smartshaker (med på köpet)
  • BMR angelshaker (med på köpet) 
Härlig känsla, det här med paketuthämtning. Nu ska jag promenera vidare till en annan härlig känsla; att somna sött bredvid min man. Full rulle imorgon!

sämre kostdagar

helloo!
först måste jag bara klämma ur mig ett erkännande; den senaste veckan har kosten gått riktigt dåligt vissa dagar. brukar vara rätt bra på att stick to the plan, men nu när det är penga- samt tidsknapert har det gått lite sämre. det är inte att jag äter ohälsosamt, men jag småäter i princip hela tiden. märker direkt att det påverkar min träning också; klenare, sämre vilja och motivation. resten av veckan kommer inte bli bättre precis, eftersom jag har studentexamen på lördag och då ska jag fira att min tunga vår är över! men nästa vecka ska jag upp ur träsket med ordentliga träningsscheman och behärskad kosthållning. fast redan idag kommer det en kick i tränings-skrevet då mitt paket från fitnesstukku har anlänt; min studentpresent till mig själv! men mer om den när jag har den i mina armar.


(även en must-have: utespringdojor)

just nu har jag precis slutat jobbet, sitter och väntar på att ha "genrep" inför lördagen. ikväll ska jag bara hämta ut mitt paket, blogga om mitt paket (hehe dirty), plugga på balkongen, preppa något ätbart inför imorgon och somna i TID. lång bortadag väntar imorgon!
Visa fler inlägg