surprise party

I'm aliiiive! 
Dåkade till det ordentligt igår, hehe. Men trots att typ en hel träningsvecka i princip är bortkastad due to min alkoholkonsumtion samt Subway-sandwich som nattmål, och dagens ifrågavarande baksmälla, I regret nothing! Sjuukt skoj var det, och en enormt lyckad överraskningsfest åt Tony och Fredde, som jag & Ida har suttit och pantat på i några månader. Bilder kommer bara jag orkar släpa mig in till stan och hämta allt jag lämnade hos Ida & Fredde igår kväll efter att vi skuttade iväg till Ollis. 
 
tusen tack till alla som kom och var med!! :)
 
nevermind the face, men faktum kvarstår att mitt hår nästan är finare idag, day after, än igår. Hur är det möjligt?! 
 

Anyhoo. Nu vinkar jag adjö till alkoholen och kör en vit månad framåt, vilket betyder inte ens ett vinglas-för-smakens-skull. Känner att det behövs för att jag helt ska kunna fokusera på att dieta, på riktigt. Det har nog gått helt okej hittills, men onödigt fusk har förekommit här och där vilket jag hoppas på att eliminera nu, åtminstone vin-delen, hihi. Att dansa utan alkohol på krogen brukar gå kanonbra, men att sitza nyktert har jag dock aldrig riktigt varit ett fan av, och styrelsesitzen är om två veckor. Men med sådana människor som Filicia-folk känner man sig väl full bara av att vara närvarande ;) det ska nog gå hyvens! 
 
Efter att nu ha vridit ur mig detta ska jag nu fika med pappa och A-L, som kommer och grattar Tony i efterskott. Sedan ska jag most likely trampa ner i skorna och promenera in till stan till I&F. bisous

I'm slipping away

den besvärliga känslan som uppstår när man är på joggingtur, kommer till en lång, relativt brant backe och det finns inget annat än glashal, hård slät is under fötterna. "Can't stop, won't stop" fick en helt ny mening. Började skratta åt komiken i situationen ungefär mitt i backen, medans jag flaxande sprang med säkert 16 km/h fart full fräs nedåt. I am going to give you a moment to get that mental picture out of your head. 
 
I övrigt sådär blev det en väldigt kort länk, men det visste jag ju redan. När jag störtade in genom dörren så började solen skina såå klart. 
Nu sitter jag här och väntar ivrigt på att alla påskhäxor jag sett idag ska komma och be om karkki och önska mig en glad påsk. Tydligen är samtliga av dagens barn för lata för att orka kamma hem storvinsten i höghus, och håller sig bara till egnahemskvarter. Annat vare på miin tid! 
 
Hursomhaver, nu ska jag gå till sovrummet och ha klädkris inför kvällens bravader. Jag reserverar nog resten av eftermiddagen till det. hehe. 
 
Visa fler inlägg