a drop in the ocean

Jag är så otålig! Det känns som om jag spricker av hur himla mycket jag vill get Umeå-ified på tränarprogrammet med inriktning idrottspsykologi, -fysiologi och -medicin till hösten. En riktigt konstig känsla å mina vägnar att vilja något så här mycket, eftersom jag egentligen bara har seglat genom livet compared to this. Riktigt typiskt mig dock att spänna ögonen i något som är så där svårt att komma in på, och dregla dag ut och dag in efter något som, högst troligt, är rätt ouppnåeligt med tanke på mitt meritvärde och sånt där. Men jag tog ju faktiskt studenten nästan purely för denna hösts skull, och jag släpade mig igenom 25 roliga studiepoäng med idrottspsykologi. That felt like dedication och som ett steg i rätt riktning, most def. Jag borde verkligen försöka detox my way out of att hoppas för mycket, ifall att besvikelsen kommer och slap me in the face den 12 juli. Hur gör man det? 
 
 
Som tur har jag ju backup plans, som ju känns lite distanta just nu när jag bara har "Sverji jär komber ja!!" på näthinnan, men jag har också faktiskt två veckor på mig att calm self och vara lite öppen för mina andra möjligheter som jag också borde få svar på snarligen; Vasa eller Åbo om vi snackar Finland, och lite här och där i Sverige. Positivt med förstnämnda stad är att flyttlassen hemifrån till nya perspective hemmet i princip går att släpa mellan. Positivt med Åbo vore dels att många av mina vänner immigrerat dit, och så är ju faktiskt båda alternativen riktigt spännande utbildningar. Kanske det är så här man sliter ögonen av endast den ena möjligheten; talk the other ones up? Could be (; 
 
Dessutom sitter jag ju och pantar stenhårt på troskap om att karma funkar & ödet är, vilka kan vara lite jobbiga qualities ibland. Men tja, jag kör låntagning och bartenderskola som fin backup-backup-plan ifall jag inte slipper in någonstans alls. hehe. 
 
 

gym fun

 
 
Städade hejvilt, och körde sedan bics, trics och bröst på gymmet, sådant som jag känner att har blivit försummat denhär veckan. Sedan stretchade jag en stund i lugnets anda - meaning att jag blev rastlös och plåtade massor onödigt during, hehe. ibland är det svårt att get into yoga-mode. 
 
Här efteråt har jag foodpreppat lite prottepannkisar så att jag har inför de två kommande morgnarna, samt tillrett + tryckt i mig lite kalkon-omelett. Nu ska jag städa lite till här innan det blir kvarg delight som kvällsmål. Har försökt smyga in lite kvarg här och där i vardagen eftersom det är en big love komjölkproduced aside, får se hur det fortskrider. 

sunday q-time

G'day in the stuga! 
Min lördag bestod av en fika med Ida före jobbet, och väl i jobbet var läget så perfekt gällande arbetsmängd; jämnt, fint flöde hela dagen utan stressmoment eller slacker-varningar. Härligt. Var hemma kring midnatt, åt lite och somnade rätt fort. 
 
Idag är det söndag, och i sann söndags-anda for jag till stan för att käka frukost med Ida (4:e dagen i rad med denhär tjejen, hehe). Sedan strosade vi runt och kollade in alla stånden (..på torget) (..marknadsstånd dvs.) (nope, no way to recover).
 
Nu sitter jag hemma och har precis käkat lunch, bildbevis här nedan. Bastant och proteinrikt.. elleeeer? ;) höhö. Men energigivande inför den stundande storstädningen, I hope! oh, bloody sunday. 
 
#vi-som-matchar-hårband-med-tröja.
 
Visa fler inlägg