ledig onsdag

Heya handsomes! 
Fiiiint med ledig dag. Sov enda till klockan 12, och åt sedan frukostgröten med massor med färska bär. That's vardagslyx, my friends.
 
 
Sedan bar det av till gymmet, axlar was in order, plus att jag övade lite på pullups, hehe. Här står jag och chillin' in between reps med WSC:s smutsiga speglar. Rock on. 
 
 
Sen var det dags för dejt med Cherie, och cheatmeal-dags! Har veckans fuskdag idag istället för i helgen eftersom det är sista juli idag, och min minideff börjar imorgon! Men mer om det imorgon:) Ovan beskådas min vackra frozen yoghurt-skapelse, och nedan min candybag. Fullt ös. 
 
 
Efter min Cherkkudejt for jag och umgicks lite med Matilda och Hanna hos förstnämnda. Nu är jag hemma och ska väl slumra in så småningom. Tar emot augusti med öppna armar! 

high on life

efter jobbet for jag hem och slängde mig i duschen, rusade in i nya kläder och flängde till Matilda, där Larissa även satt och myste. Sen spatserade vi till Ollis, och så har vi shejkat loss med massa härliga Strampeiter hela natten. Jag körde på apelsinjuice, vatten och slushys som avsvalkande funktion. Måste vara roligaste cardion jag gjort på ett tag! (; Sen körde jag hem två vilsna män, min Nissan samt mig själv. Klockan äro slagen tre, och jag ska se ett SATC-avsnitt, och sedan somna hög på livet efter en härlig natt. Puss på er!
 
 
 

hej från kneget

hola kvällskvistare!

står i givakt på jobbet och myser. en regnig tisdag = lugnt och bra här. har i övrigt haft en fett chill catchup-eftermiddag med amanda och jenna efter gymmet samt innan jag blåste iväg. känns lite bättre i fagra hjärtat. snart kommer hjärtat även slå ett extra slag för den vackra, sena middagen vi snarligen får avnjuta här på la stramp.
krooks gillar läääget.
Visa fler inlägg