anniversary day

hej pumpafrön! (ja, komplimang).
sitter här i kneget och har helt omedvetet formligen ANDATS in min lunch. Hhhh, så var den borta medan jag var upptagen med att checka latest news på instagram. och jag som hade försökt intala mig själv att hinna njuta av lunch. oh well.

idag är det min & Tony baloneys tvåårsdag! och vi ska fira meeeed.. att göra ingenting. vi ska handla, äta lite lyxigare jämfört med andra torsdagar och bara njuta av vardagslivet tillsammans, är det tänkt. Jag har inte ens planerat in någon träning, utan vi ska bara ta kvällen som den kommer. Väldigt väldigt länge sedan jag gjorde det sist. Därför är det här en bra dag ^^

imorgon är det ju fredag och dessutom februari. Då är det hög tid för tillbakasnegling över årets första månad samt fredag vilket innebär HELG!

Men för att inte rusa händelser i förskott ska jag fördjupa mig i VBLs baksida innan jag återgår.running in circles

Cirkelträningsupplägget:
 
 • 1 låt uppvärmning 
 • 1 låt svettfest part one, kampsport movements 
 • 1 min ryggres
  1 min "peeing dog" (no need to further utveckla)
  1 min peeing dog andra benet

  1 min planka 
  1 min squats (använde en 10 kg hantel som jag höll vid nacken)
  30 sek vila

  3 varv
 • 1 låt pulshöjning: varvat grodhopp, jumping jacks, hopprep och spurter
 • Specialrumpövningen & sumo squats 
Sammanlagt nästan 40 minuter! Great stuff. då väntar bara kvällsstretchen senare idag så har jag hunnit med morgoncardio, cirkelträning och stretch på en dag jag inte egentligen alls skulle ha haft tid. Där ser man hur fröken prioriterar.. but oh well ^^
 
 
nu ska jag fara iväg och skriva tent. Nervöööös! (främst för att jag inte har en blekfis aning om i vilket rum jag ska skriva, i en främmande skola. awesome)
Visa fler inlägg