Cut skip and a beat

 
Har precis gått lös med rakapparaten på min mans huvud - per his request, of course. På bilden var vi (tydligen) inte riktigt klara, men något ditåt iaf ;) gällande den sista bilden så tja, who's to blame? i blame ipad, såklart. 
Nu är det dags för lite kvällsmål, och imorgon inleder jag sista dagen av detoxen! Sov gott sockervaddar.
 

detox day 6

Frukost: blomkål, äpple, blåbär. + detoxdrink, detoxte & vatten
 
Lunch & middag: babymorötter, paprika, ärtor, majs, lök (kokta), paprika, blomkål, gräslök, broccoli (mixade), gurka. + detoxdrink. som efterrätt/mellanmål en ask vindruvor, hehe. 
 
Inte mycket kvar nu! Har planerat mitt första off-detox-mål hur länge som helst (lördag morgon, frukost). Vet att jag inte får chocka kroppen och vräka i mig en fläskkotlett med ett lass potatis till frulle, så jag börjar försiktigt, högst antagligen med grekisk yoghurt, bär och gojibär, vilka utgör dagens största saknad
 
Fysiska måendet idag är helt okej, lite magknip har jag haft. Kvar att vältra mig i har jag ju ännu hallon+granatäpple som kvällsmål, bara för att det är s-ååhå gott. Men först ska jag plugga lite finska, bara för att det är så kul. 

healthy hair, where art thou

(dammig kameralins Ab)
 
Sådär förresten så sparkade jag ju igång med balsammetoden för en stund sedan (..typ förra veckan, hehe). Snodde all min kunskap härifrån, slog även mitt blonda huvud ihop med Amandas kloka. De här produkterna har jag börjat använda: 
 
 
Och hittills är jag mer än nöjd! Håret blir rent och mjukt (eller kanske det var det redan före), och mycket mer än så kräver jag inte av hårtvätt. Men jag hoppas på att mitt ogräs på höövet ska börja må lite bättre ^^ 
 
 
Förutom att sniffa på mitt hår som för tillfället doftar rainforest, har jag pluggat i 5 timmar idag. Nu blir det middags- och PB-paus innan jag, med ivern i högsta hugg, fortsätter plugga loss. 
Visa fler inlägg