Täynnä rulla

..well, så att säga. Idag har jag pluggat med Amanda, köpt massor nödvändigheter (t.ex. en äggkokare, hihi), fixat ihop ett gympapass inför vårterminen samt tränat axlar och minilite övre rygg. Borde även slå mig ner och pussla ihop ett uppdaterat träningsschema i något skede, fast jag misstänker att det inte blir så jättemycket changes eftersom jag vråldiggar min current split. 
 
Snart är det prick ett dygn kvar utav detta året. Även om nu anything can happen så tror jag nog att jag så småningom kastar in handduken det står 2013 på och börjar torka mig med den nya. För att vara lite ordspråkig igen. 
 
 

WORKOUT

ta och smaka på rubriken, my friends. särskrivningar i all ära (false, I truly hate them),
things work out when I workout.July through December

Den hett efterlängtade del 2, I hear! ;) 
 
JULI
 
bodde i moving boxes hos mamma, knegade loss på la stramp still. vi hade lite minifirmafest. Jag tänkte nästan, alltså 0,1 procent ifrån, köpa en motorcykel åt mig. 
Bodde hemma hos ida & fredde några dagar. levde livet på wsc, jobbet, Ollis och på alla underbara pw:s längs den omtalade kustremsan.
fick beskedet att jag blev antagen till tränarprogrammet, det var världens bästa jobbdag ;) firade självklart detta med en Ollisrunda. 
Jeppisdagarna kom och gick, en riktig hit. 
 
 
 
AUGUSTI
 
Jobbade och dansade på Ollis, tränade, yeeep så löd mantrat. Högstadieklassen hade reunion-träff. Insåg att jag hela sommaren varit besatt av frillan som syns på nedanstående bild. 
Grillmys, torghäng och Johannas möhippa. Hittade ett Umehem äntligen. Amanda flög iväg och bosatte sig i Sthlm (igen). Sista jobbdagen. For över till Umeå med ett flyttlass. 
Fick min nya lover4life, sämsung s4 även kallad. Mitt WSC-membership gick ut, viiiilken tomhet.
Strampens härliga personalfest. Back to school-fest i vasa och jag fick bära min gula halare en sista gång Pre-move.
Hade papperskrig med Sverige. den sista pwn på finsk mark. johannas & sören bröllop.
 
 
 
SEPTEMBER
 
Den Stora Månaden var här, och jag flyttade iväg till Sverige. Hallå där, immigrant Krooks.
satte genast igång med skolan och nollningsveckorna. Är fortfarande beyond lycklig över att jag hittat Sveriges bästa människor där borta!
Stressade sjukt mycket med allt som skulle fixas (bank, gym, personnummer, telefon...) och kålade av avståndet till skolan. Blev en del av the amazing BMR Sports Nutrition. Fascinerades på en daglig basis utav allt möjligt nytt och spännande och annorlunda. Började träna på IKSU och yrade bort mig ofta.
Flyttade till Väst på stan, helt ensam i en jättefin, jättedyr akutboendeetta. blev smygdeprimerad en liten stund (typ två dagar), och började sedan stormtrivas, hehe.
Finsittningen kom, och därmed tog nollningsveckorna slutt. Bästa veckorna på lääänge!
For hem till Finland för att lämna min kära bil här. For tillbaka till Ume ungefär in the blink of an eye. Cyklade i storm med fet packning från fucking Holmsund till Väst på stan. Det var jobbigt. 
Köpte mina Six deuce tights som är värda att nämnas. Hade en av de bättre helgerna på hela året med TP-människor, nyktra utgångar på Lokal och fotbolltournament. 
 
 
 
 
 
OKTOBER
 
flyttade från ettan in till Öst på stan med Anders och Eusebio. Vi TP1or skrev vår första salstenta. Hade en mysig tentafest, och jag åt på Max för första gången (viktigt). 
Plugget, träna, massvis med hyllhäng och umgicks med mina fina vänner. 
 Jobbade lite på Villan. Första snön kom (och gick). Vi på TP hade tacksittning, även känt som kvällen-alla-blev-askalas.
Ytterst icke-dramatisk månad, den var bara SKÖN. 
 
 
 
NOVEMBER
 
månaden började med halloweenfest. jag var en mycket trovärdig zebra. 
Fick äääntligen mitt IDkort. Skrev en tenta (som jag failade med 3,5 poängs marginal). 
Missade båten till fosterlandet. Attempt 2 lyckades jag however på, så jag firade min 21-årsdag på finsk mark precis som alla andra födelsedagar. Cannot break tradition än ju.
Hade fina skoldagar, mysiga inne-/utekvällar och hårda träningspass med mina otroliga svennebananaz. Blev sjuk (vilket, knock on wood, händer så sällan att även det bör nämnas). 
I slutet av november drog vi ner till Göteborg... (fortsättning följer)
 
 
 
DECEMBER
 
....och gästade Fitnessfestivalen. Hejade på vår vackra Kajsa som tävlade i bikinifitness, yrade runt på mässan och så fick man ju se massa härliga atleter livenä, exempelvis Binais. Så sjuuukt bra helg! 
Var även här jag bestämde mig för att jag indeedio ska tävla på Luciapokalen nästa år (nov 2014), har hört att många har åsikter gällande detta men det återkommr vi till när jag har fått en coach samt kollat att jag in fact FÅR tävla i Swe. 
Anywaaaay. Skrev omtenta (som jag klarade), tränade massor, firade Finlands självständighetsdag och hade IVF-julsittning. 
Färgade det röda i håret, hade TPs juldinner och myste järnet innan vi fick jul'lov'. Greppade tag i mina bags och flöt över till Finland, och här har nu firats jul, vi har ätit, tränat, dansat, minglat på Ollis, gaturally, halsat kaffe, trängts i stan und so weiter.
om något världsomvälvande nu mot förmodan råkar hända under de 2 final days of 2013 (!!), så berättar jag det, I swear. 
 
 
Visa fler inlägg