bröllopslördag

hej i nattmössan!
sitter här och äter en gurka nu , nyligen hemkommen från Johannas och Sörens underbara bröllop. Grattis än en gång, fina ni! 
Har druckit och ätit gott, umgåtts med fina släkten och bör även erkännas att jag tog mig några bloss, sista finlandiakvällen till ära. Tur att mina fellow housemates inte röker, så slipper jag ens tänka på frestelsen (; 
Jag ska ge er lite bilder från (början av) dagen, jag var fett dålig på att plåta när jag bara hade fjonken på plats. Dock fotade kusse Jenny rätt mycket, så lite bilder av henne kan jag sno (; men för tillfället agreear inte överföringen av bilder med mig, så for now, en instabild (suckstraw heter jag där, för de som ville veta)
 
 
Nu ska jag hit the sheets, smått vemodigt en sista gång. Min personliga tupp gal (gol? galar?) om mindre än 6 timmar. Plitar ner några väl valda ord i hamnen om jag finner orken. PUSS!
 

saturday morning

God morgon blomsterfång!
Körde igång lördagen med den sista morgonprommisen på finsk mark på vem-vet-hur-länge. Nu har jag käkat frulle, chillaxat lite och sånt där. Ska dock hissa upp gäddhängen och sparka igång en hektisk förmiddag nu, bestående av pack, yrande och last-minute fixing. Senare idag blir det något alldeles extra i kalendern, nämligen bröllop 
 
 
 

jag saknar dig

har sån grym, fet, mega-abstinens efter gymträning. Allt klinkande, folk som stönar och pyser ur sig luft-ljud, svettaromerna och alla biffpaket. (...och folk som diskret / mindre diskret plåtar sina instagram-material, obviously) 
men SNART! 
 
 
 
 
Visa fler inlägg