I like your boom boom boom

 
 
Handla mat på Lidl, Alko, äta samt kanelbullebak. Jag höll mig i skinnet och smakade bara en liten bit, dom blev nog bra ^^ (även om jag missade mig lite i receptet; hade bestämt mig för att bara laga halva satsen istället för hela.... vilket jag kom ihåg de 5 första ingredienserna. hehe. fast jag fick räddat situationen, about. weeell så kan de gå!) 
Sen for jag på Bodystep, long time no see! svettigt och tungt, precis som det ska vara. Vissa perioder vill jag helst ha "lättare" träningar som man inte svettas så kopiösa mängder på, t.ex. pole dance, body pump eller sådana, men nu just (och oftast) vill jag ha SWEAT!
 

so, this is where we belong

Happenings måndag-onsdag:
 
en söt + en söt när vi kalasade hos mamma
NÅGON fyller 13.. ;)
..and she's like what eveeer.
hairball
I made carrotcake
 
 

Tja, det är väl egentligen detta som hänt de senaste dagarna. Gym här och där, igår hade jag härligaste svettkalaset på länge på bootcamp (of course. one should never doubt bootcamp!) oooch.. Ja. Lite skola har jag också hunnit med ;) 
 
Nu ska jag slå mig ner och plita ner en gameplan inför nästa vecka då jag fyller. torsdag-söndag kommer väl i princip bestå utav städning, bakning och matlagning, med en liten festpaus på lördag kväll (jag är mest excited i hela världen) för jag fyller 20 hela år nästa lördag, alltså den 10e. själva fenomenet skrida-ut-ur-tonåren är jag hemskt emot, men det tänker jag sörja först efter att partajandet är slut.
Nå, hursomhelst. Min kommande gameplan kommer även innehålla eatable stuff som jag ska bjuda på till min släkt och vänner, ovanstående morotsrutor blev godkända så åtminstone dem ska jag knåda ihop. Nu ska jag prova ett recept till innan klockan är fyra då vi far och handlar ^^ (värst av allt gällande att testa recept hit & dit är ju att man snålas. Men här är vi standing strong och gör inte mera än smakar! vilket leder till att T och several others som råkar komma i min väg lider av bulla-overflow, hehe)
 

a thousand nights

Hej hallå, här har jag retrievat
blogg.se-appen till min fagra fjong. Ska luncha med mamsen nu, men tänkte peta in något här sålänge hon yrar omkring. Fullständig uppdatering innehållande bilder kommer i eftermiddag! :*


Visa fler inlägg