any moment

Lycka är när höstmötet inte tar så länge som jag hade befarat, och jag hinner på Crossfit-passet! pressssa!
Så for future reference, så jag kommer ihåg vad jag gjorde med vilka vikter idag, kan jag köra igen om nån månad och se vad man orkar med ;) 
 
15 kg på stången. uppvärmning 1 låt med olika hopp, spurter och fläng (ca 4 min.) 
2 min spurt
10x "thrusts" (kallade han dem tror jag men jag tror inte det är accurate, men man har stången i händerna, går ner på huk, hoppar upp och sträcker upp armarna över huvudet, repeat. nån som vet namnet?)
10x upright rows
30 sek vila, kör igen, repetera 4 gånger. 
nedvarvning med roll out with wheel. 
 
adjöss gäddhäng och valktappar, i allafall nästan. Tur som fan att jag hann träna idag! Imorgon är det fredag och då väntar en 15 timmars arbetsdag. varken längsta eller kortaste dagen, men ändå, lite smula tidskrävande. 
Just nu är Fredde här och leker med Tony, och jag tänkte passa på och spela lite candy crush nu innan jag hänger tvätten och somnar (helst inte samtidigt). 

you take for granted

 
Sitzen igår var riktigt bra! Fint toastat, duktiga servitörer och några oräjdiga sitzare, precis som det brukar vara ^^  sen städade vi, konstaterade att vi var 3 som körde (jag hade faktiskt tänkt dricka men så orkade jag inte) och fick således in alla i bilar. Leipätehdas var slutmålet, och tack vare Ludde dansade jag faktiskt nyktert för första gången på krog (tror jag?).
Men likt törnrosa var jag hemma lite före midnatt och har sovit about 10 timmar nu! Lite ångest har jag över det eftersom jag borde hinna med så mycket denna lediga dag före höstmötet ikväll, men det gäller väl att prioritera bort. 
 
Nu ska jag utföra lite samhällslära-uppgifter medan kaffe fortfarande är varmt! bisous 

with your love I can breathe underwater

 
Dagens favorit-fina låt!
 
Although kanske man borde slip out of vackra-låtar-begäret och sink into party-mode. Har precis kommit hem, sitter i halaren och myser. Ska sminka mig nu, laga samt äta mat och krypa in i stysseskjortan, dra tomteluvan över öronen och fara iväg! + ännu fira Willy som fyller idag, t.o.m. en sitz i hans ära ;) höhö
 
förra årets Ljus i staken
 
Visa fler inlägg