your curves are kickin', and I'm thinking about stickin'

 
Igår efter jobbet kl 22 så for jag till gencs, en sista gång i hennes lägenhet! Tänk, där har vi diskuterat i princip alla våra kärlekar under årens lopp, alla problem, himmel jord och pannkakor.. you name it, det har yttrats på Korsholmsesplanaden. Så jag, genc och Jenna drog en sista loveable snackstund, tills midnatten knackade på dörren och vi for hem. Varje gång vi har träffats så saknar jag er kort därpå, vilket är knäppt för vi ses ganska sällan these days när vi alla har så mycket going on i våra liv. Men det känns ändå helt fantastiskt att veta att det finns those kinds of friends som finns där även när man är helt caught up in eget liv, och en smula senare i livet då man har familj, gift and whatnot, och träffas en handfull gånger på ett år, men är ändå lika chomisar som alltid förut. Sån vänskap, he e vänskap he!
 
Okej, där svävade vi iväg en smula, hehe. Men hursomhaver, nu har jag vaknat, duschat, INTE varit på länk (suck), och ska släpa mig in till stan nu för att springa tusen ärenden.
 
här hade jag övervägt att peta in en bild men cooperation failed.

and we're on the radio

 
 
 
 
Jobb från 7-15 (och jag försov mig, såklart. Äta frukost i bilen har jag praktiserat nu iallafall!). efter jobbet tog jag en liten instickare till hemmet, lagade mat till oss och så kom tony hem. Åt, for på jobbintervju, och sen på ett 45 minuters RPV-pass (Reisi - Peppu - Vatsa, för er som inte visste). 
Nu är jag hemma, och hade tänkt tvinga T att komma på länk med mig, men jag smälte fast i stolen, appearantly. Nu är klockan redan åtta, så det blir nog bara att duscha och äta kvällsmat nu. Oh well! ;) 
Imorgon är det fredag, 7-15 jobb på mirka och 16-22 på Rantasipi! sen tar jag tack och lov helg. Blir en lugn helg med vännerna i fokus, känner att jag behöver det. Så det som är fastspikat är Cherie på lördag och Lotta på söndag! Sen eventuellt nån after-work imorgon ^^ 
 
 

pull of the eye

här mår vi som fisken i vattnet! har jobbat måndag o tisdag både på mirka och rantasipi efter varandra, hence ingen uppdatering - eller träning..! men idag, onsdag, hade jag inget RS-skift, så efter Mirka kom jag hem till att maten var klar <3 och så åt vi, sen for jag på 75 minuters pole dance. efter det hade jag ännu energi kvar, så jag tog tony i näven då jag kom hem och så for vi på vår vanliga 5.35 km (rätt ska va rätt, hehe) länk. NU blir det dusch, så ska jag pröva mitt nya proteinpulver jag fick i mitt fitnesstukkupaket idag samtidigt som jag bakar muffinsar. puss adjö!
Visa fler inlägg