pretty baggy boogie

Jag och tony for igår as previously stated till mommo på hennes 70 årskalas. efter att ha proppat i sig stora, syndiga mängder med sockriga desserter som mommo bjöd på och språkat med fina släktingar hit och dit, hoppade jag & tony in i bilen och for hemåt. Så packade vi lite, och for sen iväg mot hamnen. Sen for vi, fredde, ida, andré och julia iväg till kära skären! mmm, härligt. och perfa väder hade vi med ^^
 
så gick vi ett litet varv runt holmen, grillade mat, drack vin och dylikt, de andra simmade och jag var tvungen att vara en semitråkmåns och tittade bara på (suck). sen blev det bastas och drickas och pratas och massa skratt! lovely. 
 
imorse vaknade jag och tony av åskan, så gick vi ut på balkongen och kollade, T filmade. så i skrivande stund sitter han och tar ut stillbilder av blixtarna ;) tres häftigt! älskar ordentliga åskväder. 
 
sen senare väcktes vi abrupt av att någon ringde från hamnen och sa att tonys billarm varit på i en timme.. snacka om rude awakening! så då hoppade vi i båten och puttrade iväg till hamnen, fixade saken och började fara tillbaka. då skar båten halvt ihop, så Tonys pappa fick komma efter oss med stora båten, haha. oh well! 
sen gick jag och väckte de andra fyra i sällskapet, så åt vi lite frukost, städade upp, packade och styrde så småningom kosan hemåt. 
 
Nu är vi safe and sound in Sepänkylä, och jag har lite leidon på att jag måste till jobbet imorgon. ska ta och dämpa mina sorger med the sims! hähä
 
och stupid stupid blogg.se kan ju såklaart inte ladda upp ens en enda bild. så nähä! dags att byta portal snart, mayhaps

and full of life, and full of love

onsdagens poledance i 2½ timmar känns ännu idag, på lördag. i muskler jag inte ens visste att jag hade :D kul!
as long as blåmärkena tynar bort ska jag idag ta tony under armen och fara på mommos 70-års kalas. Sen ikväll bär det av till skären äntligeeeen! med tony, fredde, ida, andré och julia ^^
igår efter jobbet for jag och de tre samåkande karlarna hem glada i hågen, sen for jag & T och handlade samt diverse ärenden, och på kvällen kom fredde och ida och hängde en stund.

well, that was that! vi kommer hem igen imorgon eftersom jag måste till jobbet och alla andra har andra förpliktelser, so catch you then then!

jag börjar vara utan bilder nu igen, haha. så en sånhär superfin stockholm-hiss-bild sätts här!
Visa fler inlägg