you are the hope that keeps me trusting

så var helgen som bortblåst igen. i fredags var jag på gym med beloved Lotta, och sen när jag kom hem for jag & tony till abc på käfi och sen och hyra en film, som the good old days.
på lördagen var vi och mega handlade (till 3 butiker, igen, haha), åt hurja fancy food och sen på kvällen skulle vi vara med Ida & Fredde. komplikationer i form av punktering uppstod, på min dear dear nismo :( så nu sitter han där och pantar på ett reserv-sommardäck (tur som fänin att det inte var R16 som mina andra sommardäck)
menmen, sen körde vi ändå runt ganska länge och sökte navkoppar eftersom min stritta av vid okänt tillfälle (typ där min bil lät som en helikopter före brändöbron), och sen abc på käfi, sen till Freddes och käka grillfood och kolla en skräckis som var riktigt bra! fast lite brutal. (I spit on your grave)
sen for vi hem och kollade lite tv innan vi gick och sova :) puss på dej mysöra!
söndagen har härmed tagit sin början, jag har skummat igenom två gamla housewives avsnitt och ätit en stedoa frulle, nu söker jag frenetiskt efter en årsfest klänning. later this evening blir det lite gym och sen chillax, för att sedan kicka off nästa vecka med hektigaste dagen på länge! full on steam från 06-20, minst! ska nog vara skönt att komma hem imorgon kväll tror jag :b
well then, until further, I'm off ->

you are the strength that keeps me walking
först, förlåt igen för en ful spegel-bild (börjar se lite semi hypocritical ut eftersom jag uttryckte mitt ogillande för dem för ett x antal veckor sen). men det börjar verkligen vara dags för lite saakelis fotoalbums uppdatering här!! har inte ens lagat en mapp i datorn som heter 2012 ännu. mon dieu.

irgendwie, på bilderna är alltså den fula spegel-bilden och sen nadja och tom (som egentligen är tagen på förra veckans Back to Filicia men dom var där båda två igår och dom hade halare båda två. och caps spelades. såheså), och de ska förmedla att det var Beerpong igår vid castle! :) jag var dock nykter och körde, men nog hade jag roligt fö he och beerpongade för fullt med vatten. kasta in handduken där en halv 12, och förde hem Nadja innan jag styrde nosen mot Smeba. och like a boss mår jag idag!

fredagen till ära ska jag äta nånting nu såhär after school edition, och sen smita iväg på gym med Lotta! fina grejor.
såhär för övrigt så lyser ju solen idag, och varje gång den gör det får jag ångest över att jag inte skuttar omkring utomhus i snödrivorna.

where I find peace again

jebajee, sitter i filicias kansli, plikttroget som väijy. min väijypartner, ordförande och ansvarsfulla Ivar är icke på plats, jag misstänker en krapula going on.
ska inleda dagen med lite matemathics, för att avsluta den med fysik. sen skippar jag tyska och gymmar away istället så att jag är hemma 4, hehe. sen blir det matteräkning med Jesse ikväll most likely!

ska skärpa mig nu och spela lite bubble witch innan jag låser och vandrar iväg. hihi

Visa fler inlägg