oh this isn't over

Har börjat denna fagra dagen med typ 100 housewives avsnitt. snart har jag gått varvet runt, iiigen. hehe
Laddar upp inför att orka stiga upp ur tonys datastol ijee och börja städa. Tänker inte låta dammsugningspausen gå så långt som den gick sist, haha! Nu är det slutt på renoverings-blaming. (även om den fortfarande pågår...)

Sen blir det att laga gourmémat i form av typ kyckling, kasta in en dinner med Tony när han kommit hem, fara via mammas och mata natashas små djur igen, och så far jag och jobba 18:30-23:30. Jajja.

oh well, ska avnjuta de sista minutrarna av those ladies och sen get to my own housework! Känns inte alls lika glamouröst :(


miss you

I watched it all up close

okej dudes n dudettes. Nu börjar jag nog vara lite ledsen på dethär med att bli sjuk så fort ett sportlov kikar fram bakom hörnet! Ni som inte minns så ska jag uppfriska ert minne med orden "sportlov 2011: angina" thats right! och nu 2012, a mere förkylning men ändå, inte är det ju kul precis. Speciellt inte när mina fagra planer för detta sportlov endast var att gymma och jobba. måste tröstäta vattenmelon och krusbär för att må bättre. (literally, vitaminrush here I come! hehe)
nåja. Dagen so far, kalevaladagen till ära, har jag varit på en kakaokopp med Lotta, och fört skattekortet till jobbet. Nu ska jag sitta här och vänta på att jag & T ska fara och köpa nässpray (helst nånting som är nysmotverkande för jag kanske har nyst 30 gånger idag redan. det är ganska mycket.), sen blir det väl nasorts mat och sånt. Imorgon jobbalainen!
well thats all. nu ska jag gå och snyta mig, och titta lite på dhw kanske. hehe.
en gammal goding á 2010 (?) på he! haha

I feel so untouched

Sportloooov! Och mina planer? Ta det lugnt, brotta bort förkylning, leka med vänner och jobba. Yep, Rantasipi wants me after all! hehe.
He va allt he. puss
Sophias bild, fastlaskiainen
Visa fler inlägg