a girl like you need something real

Började sista dagen på år 2012 med att städa, sen fara på ögonfransförlängning till Beauty bay. Eftersom jag har jättemånga fransar (vilket jag var väldigt omedveten om) tog det nästan 2 timmar, och så fint blev det!! Gå till Linda om ni far dit, hon är svenskspråkig och jätteduktig ^^ 
 
före
 

 
efter:
 
 
Helt galet skönt! Lite svarta fläckar här och var från limmet (typ?) & mascararester men sånt är jag beredd på att ta. Nu ska jag & T fara till skären och fira nyår lite. Och en sista kväll med lite ohälsosam mat i form av tortilla och vin ;) ttyl <3

Everything else

Ikväll beslutade jag mig för att anmäla mig till Pole dance jatko 3, även om jag tänkt spara det till senare i vår. kan man inte hålla sig så kan man inte. Thats probably why jag beställde hem ett par poledanceshorts också, så nu har jag såna med ^^ ( oroa dej int mamma, man måst betala pole först i februari)
 
Nu just sitter jag och tittar på netflix för fulla muggar och ska snart krypa under täcket, så jag orkar vara vaken till över 12 imorgon, hehe. Sov gott!
 

here we go part 1

J A N U A R I 
 

Började året med att lova att nästa nyår ska vara något jag aldrig gjort förut; dvs imorgon. Well, jag ska till T's villa, så nä, not quite so original! ;) men jag är väldigt nöjd ändå med ett lugnt, fint nyår!
Sen kickstartade jag också man-ryms-inte-in-i-gymmet-besvikelsen. Jag anar en liknande start i år. 
Eftersom mitt Filicia-verksamhetsår började 1.1, så var det ju mycket sådant också. Vi i styssen var bl.a. ner till Ekenäs på lite administrativ utbildning, sitz och lek!
 
 
Andra styrelseevenemang var också på gång, such as Back to Filicia och Beer pong. 
gymmade även reeelativt flitigt, och räknade matte med Jesse rätt ofta. Undrar när det började gå utför med matten? hehe
Sen firade jag & Tony ettårsdag den 31.01! 
 

F E B R U A R I 
 

Min utis kom flängande från Belgien, så februari månad började med att umgås med massa nationaliteter. 
Vi fick vår nya dusch!
 
Var till optima på öppet hus med en liten bil 3b-reunion, firade Amanda och Kaisas födelsedagar.
Vi hade samkväm med andra styrelser, serverade på sitzar, möten, you know the drill. Letade like a crazy person efter en årsfestklänning. Made alla hjärtans dag-muffins.
 
Så blev det också porrsitz, årets mest väntade (dittills)
 
Mera i studieevenemangs-enlighet, så kom det Fastlaskiainen. Jag var med som Novium-support i dragkampen och vi vann, och sedan vann Filicia pulkatävlingen med vår tres vackra angrybirds-konstruktion.
 
Sen blev det årsfest, där jag & Ivar funktionerade som värdinna & värd, och Tony var min avec. En av de finaste kvällarna i mitt liv tror jag bestämt, följt av silliz dagen efter.
 
 

M A R S 
 

Fick äntligen en ny dator, som funkar flaaawlessly än idag. Jobbade mycket på Rantasipi, och var förvånansvärt aktiv i skolan på alla sätt och vis. 
Pampasveckan anlände också efter plenty väntan! tisdag syhfilis-race och jag var funktionär, onsdag vilodag iochmed T's födelsedag, Prepampas-sitz torsdag, pampas nationaldag fredag (fast jag drack inget), och resten vilade jag. Nästa pampasvecka jag attendar (when ever that will be?) ska jag köra all in, tror jag ;) Pampas 2012 kännetecknas sannerligen med Euphoria.
 
 

A P R I L 
 

Firade min brors födelsedag. Var till Ikea. Picked up gymmaset igen efter en pinsamt lång paus på 2 veckor. Var på tutorkryssning med vackra Novianer från hela finland. Fick reda på att jag fått sommarjobb. Jobbade längsta arbetsskiftet i mitt liv dittills, 16 timmar (fast slog det på sommaren). Var på guldbröllopsmiddag.
Jag tror det var här någon gång jag började med poledance också? Våren somewhere, iallafall. Började också planera överraskningsresan för Tony här runtomkring på allvar ^^ 
Och sen kom ju även vappen, som blev en jättebra oplanerad utgång. 
 

 
M A J 
 
 

Påbörjade sommarjobbet på Mirka. Haha, typ det enda relevanta som hände i maj. Tränade mycket, kom icke överrens med nattskiften. For till kära skären. 
 
 
 
 
J U N I
 
 

Körde mycket dubbelskift mirka & rantasipi så jag skulle ha råd med överraskningsresan (fast folk trodde ju att jag bara var workaholic, hehe). Var på massor med studentkaffen. Skaffade ny tatuering samt såg på när T fick sin. 
Amanda for till sverige. Mamma fyllde år. Sprang Nice run med Pole-a-holic-gänget. Midsommaren anlände, och allt fantastiskt ohälsosamt och mysigt med den. Adjöade Gencs lägenhet. 
 
sista halvåret coming soon! ;)
Visa fler inlägg