asleep seven miles from my doorstep

i förrgår var jag alltså på jobbet. Förutom att jag blev ut/inlåst på ett ganska genant sätt i 25 (!) minuter, spotted for everyone förutom personal såklart, gick det helt okej.
Jobbade igår också samt var på Bodystep, men icke idag (gällande båda parter). Ska hoppa iväg till skatteverket snart och demand ett nytt skattekort, sen till Örävais och byta till sommarringar (hello there alufälgar!) samt ta en liten glassbit med Cherkku när hon slutat jobbet. Since det är fredag idag, och jag inte minns när senast jag har haft en helt jobbfri helg (vad jag vet..?), planerar jag att njuta av den till fullo. Med vilka metoder vet jag dock icke. gym, maybe, vielleicht. only time will tell!


heheheh

Romeo take me somewhere we can be alone

tony har skuttat omkring och sjungit taylor swifts love story typ en vecka i streck. därav rubriken när jag sjunger den i mitt huvud nusomdå också! suck ;)
bilder från f&fs guldbröllopsmiddag ska jag nog peta hit nångång då jag orkar ta ut minneskortet ur kameran. Tänk att såna saker kan verka så tunga att göra, medan gårdagens bootcamp bara var kul (och tungt gånger en miljon).
idag ska jag rita lite Autocad nu innan jag far och skriver en tent, sen blir det jobb 14-22. I don't really mind!

whispers in the dark

trött bryyd!
solen skiner, det är förmiddag, och om ca 40 minuter kommer Conny och Julia efter mej & Tony, så far vi iväg till årvas och hoppar på med släkten i vår taxibuss, then off to guldbröllopsmiddag för kära fammo och fäffin! Jag har taken the liberty to kiffa mammas kamera since min har gett upp, så åtminstone en bild ska jag ta har jag lovat mig själv. hehe.
until next time!
Visa fler inlägg